Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dražba vecí od celebrít, len na Topkách!

Vydražiť si môžete aj dres Janka Lašáka
Vydražiť si môžete aj dres Janka Lašáka

Viete, čo majú spoločné Jožo Ráž, hokejista Ján Lašák, glosátorka Olinka Feldeková, módna návrhárka Lea Fekete či herečka Kristína Farkašová? My to vieme. Rozhodli sa pomôcť pri plnení snov dlhodobo chorých a zomierajúcich detí a dali do vianočnej dražby svoje osobné veci.

Kúsok slovenskej celebrity si tak môže vydražiť ktokoľvek z vás. Ak sa poponáhľate a zapojíte sa do dražby, ktorá končí 22. decembra, tak môžete na Vianoce venovať niekomu výnimočnému výnimočný a originálny darček.

 

Čo môžete dražiť?

Populárny spevák Jožo Ráž venoval do dražby svoje cyklistické tričko, krabičku od kubánkych cigár a knihu s podpisom. Známy hokejista Ján Lašák zase svoj hokejový dres, ktorý si môžete vydražiť už za 100 €. Olinka Feldeková venovala svoje dve knihy s podpisom, Kristína Farkašová ručne maľované tričko a Lea Fekete hodvábnu šatku a striebornú brošňu.

Dražba trvá do 22. decembra do 12.00 hod., aby vám mohol byť vydražený darček doručený do Vianoc.

Výťažok z dražby bude venovaný neziskovej organizácii ŽELAJ SI, ktorá už štvrtý rok plní tajné sny dlhodobo chorých a zomierajúcich detí. Viac o nej nájdete na www.zelajsi.sk - pozor, náročné a smutné čítanie pre citlivé duše..

Ak nechcete dražiť, ale chcete pomôcť plniť sny detí, organizáciu môžete podporiť aj zaslaním ľubovoľného príspevku na číslo účtu 213 293 5659 / 0200.

Aktuálny stav dražby a fotografie dražených vecí najdáte TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu