Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vražda novorodenca: Polícia hľadá dvoch tínedžerov!

Identikit tínedžerov Zobraziť galériu (3)
Identikit tínedžerov

TRENČÍN - Trenčianski policajti stále objasňujú prípad vraždy novorodenca, ktorého mŕtvolu našli zabalenú v igelitke na okraji poľa pri chatovej oblasti v Trenčíne ešte 23. apríla.

Podľa polície dieťa porodila neznáma žena 20. apríla alebo 21.apríla na neznámom mieste. Dieťa pri pôrode alebo bezprostredne po ňom usmrtila.

Polícia teraz pátra po dvojici tínedžerov, ktorí sa mali pohybovať 21. apríla v okolí nálezu dieťaťa a tak by mohli podať polícii ďalšie informácie. Polícia hľadá aj osoby, ktoré by vedeli poskytnúť informácie k osobám na identikite, prípadne majú ďalšie informácie, ktoré by napomohli k objasneniu prípadu.

Dievča má byť vo veku cca 17 rokov, vysoká 165-170 cm, štíhlej postavy, má hnedé mierne vlnité vlasy po ramená. Oblečené mala mať nohavice škoricovej farby a čierne voľné tričko.

Chlapec má byť vo veku 17-19 rokov, vysoký cca 175 cm, štíhlej postavy, s úzkou tvárou, má mať hnedé krátke vlasy a na hlave mal mať šiltovku bielej farby. Oblečené mal mať béžové nohavice a tmavé tričko s krátkym rukávom. Polícia žiada občanov, ktorí majú ďalšie informácie, aby ich oznámili na políciu alebo na telefónne číslo 158. Informoval o tom zástupca trenčianskej policajnej hovorkyne Pavol Kudlička.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu