Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi "vodná" panna? Nie, nahá herečka Zuzana Kanócz!

Zuzana Kanócz v odhalených scénach. Zobraziť galériu (14)
Zuzana Kanócz v odhalených scénach.

BRATISLAVA – V plnej kráse! Herečka (28) Zuzana Kanócz stvárnila hlavnú postavu baletky Kláry v novom slovenskom filme Nebo, peklo,... zem. Pri nakrúcaní sa nevyhla ani poriadne pikantným milostným scénam a odhaleným záberom vo vode.

Včera mal premiéru nový slovenský film režisérky Laury Sivákovej. Ten zachytáva príbeh mladej baletky Kláry (Zuzan Kanócz), ktorá je skúšaná nástrahami bežného života. Smútok, radosť, vtip, trápenie, láska a milovanie. To všetko si diváci v deji nájdu.

A keďže sa tvorcovia filmu snažili čo najdôveryhodnejšie zobraziť skutočnosť, reálne museli byť aj všetky scény. Vrátane tých milostných. Na plátne je preto vidno, ako sa Zuzana Kanócz oddáva „hrátkam“ s hercami Lukášom Latinákom a Bronislawom Wroclawskim z Poľska.

Topky.sk chceli vedieť, ako sa s tým sexi herečka stotožnila . „Nie ľahko. No scenár sa mi veľmi páčil. Keďže je to film o láske, nie je nevhodné ukázať, ako sa dvaja ľudia milujú,“ vysvetľuje Kanócz, ktorá so smiechom v hlase povedala, že nevie zhodnotiť, ktorý z hercov je lepší milenec, keďže išlo iba o film. Ako nám ďalej prezradila, je hanblivá.

A napríklad na fotenie nejakých aktov by sa nahovoriť nedala. „Snímky nie. To je samoúčelná nahota. Pre mňa to bol ten príbeh, ten film, kvôli čomu som do toho išla. Nahota v ňom nie je vôbec vulgárna,“ vysvetľuje.

Dej filmu je miestami prelínaný metaforickými scénami, v ktorých pláva nahá herečka vo vode. Má to naznačovať, že sa chce od bahnitého dna odraziť nad hladinu. A aj v týchto záberoch je Zuzana Kanócz v Evinom rúchu. Na obdiv vystavila svoje nádherné telo. „Počas nakrúcania som aj kvôli baletným tréningom schudla na 55 kíl. Teraz mám 62,“ prezradila tajomstvo vypracovanej figúry.

 

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Zuzana Kanócz o pikantnostiach z nakrúcania filmu Nebo, peklo,... zem.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu