Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Desmod šokuje radikálnym riešením: Po intrigách, závisti a útokoch... ODSTUPUJÚ!

Mário Kuly Kollár a Lucia Nováková
Mário Kuly Kollár a Lucia Nováková

BRATISLAVA – A je koniec! Skupina Desmod a Lucia Nováková sa rozhodli odstúpiť zo speváckej šou Eurovízia.

Ako sa vyjadril manažér kapely Michal Kožuch v jojkárskych Promi novinách, dôvodom sú neustále útoky na lídra kapely Mária Kulyho Kollára, samotnú kapelu, ako aj mladú speváčku Luciu Novákovú. „Odstupujeme z Eurovízie,“  znelo z jeho úst.

Ako ďalej povedal, príčinou tohto radikálneho rozhodnutia bol aj rozdielny názor na verdikty poroty. „Naozaj si myslíme, že Peter Cmorik jednoznačne patrí do tejto súťaže. Týmto krokom mu chceme prenechať miesto, nechal sa počuť Kožuch, ktorý si zastal úradujúceho zlatého slávika. Ten vypadol v poslednom semifinálovom kole potom, ako esemeskujúci diváci posunuli ďalej Karola Mikulčíka s Nelou Pociskovou a Desmod. Nominantom poroty sa stal Michal Chrenko. Špeciálnu divokú kartu získal od Laca Lučeniča Samo Tomeček.

„STV je veľmi ľúto, že situácia okolo skupiny Desmod dospela až do takéhoto krajného riešenia,“ povedal nám PR manažér estévečky Martin Kontúr. Okolo kapely je už od začiatku Eurovízie rozruch. Sériu útokov odštartoval náhradný termín vystúpenia pre Desmod potom, ako sa nešťastne zranil líder kapely Mário Kuly Kollár, keď počas generálky do prvého kola spadol z javiska a spôsobil si otras mozgu.

Podaktorí totiž považovali náhradný termín, ktorý bol stanovený na piate semifinálové kolo, za porušenie pravidiel. „Naďalej trváme na tom, že skupina Desmod nebola nijakým spôsobom uprednostňovaná a neporušila štatút súťaže,“ povedal nám k tejto téme Kontúr. „Sme presvedčení, že televízia by dala v takomto prípade šancu ktorémukoľvek účastníkovi. Nielen Desmodu,“ uviedol manažér kapely Michal Kožuch. V súvislosti s touto kauzou treba podotknúť, že Kuly chcel vystúpiť už v deň, ako utrpel zranenie. STV však spolu s Michalom Kožuchom odmietli podpísať reverz.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu