Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V hypermarkete sa pokúsil zavraždiť expriateľku!

Mário Lamparský
Mário Lamparský

TRENČÍN – Polícia je na nohách! Pátra po Máriovi Lamparskom (29), ktorý je podozrivý z pokusu o vraždu svojej expriateľky (27). V hypermarkete v Novom Meste nad Váhom ju včera údajne bodol do krku kuchynským nožom. Počas súboja sa dievčaťu podarilo chytiť čepeľ noža, pričom si poranilo aj ruku. Podozrivý potom z miesta činu utiekol. Za tento skutok mu hrozí až 20 rokov väzenia.

K brutálnemu útoku došlo krátko pred 22.00 hod. pri pokladni hypermarketu na Trenčianskej ulici, kde je dievča zamestnané. Po útoku bolo v bezprostrednom ohrození života a museli ho urgentne operovať. Stav dievčiny je v súčasnosti stabilizovaný, môžu však nastať komplikácie, uviedla polícia v správe.

Podozrivý Mário Lamparský je vysoký asi 180 cm, strednej postavy. Mal nakrátko ostrihané čierne vlasy. Oblečené mal bledomodré rifle, tmavú mikinu, obuté mal topánky červenej farby.

„Policajti žiadajú občanov o spoluprácu. Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte podozrivého 29-ročného Mária Lamparského z Piešťan môžu občania volať na najbližší policajný útvar alebo na linku 158,“ informovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu