Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Marcin: Markíza mu nestojí ani za rozlúčku!

Peter Marcin Zobraziť galériu (7)
Peter Marcin

BRATISLAVA – Dôstojný rozchod sa nekoná! Topky.sk už v októbri informovali, že Peter Marcin (42) mieri z Markízy naspäť do STV. Zaujímavé však je, že sa v posledných dňoch svojho pôsobenia v Záhorskej Bystrici otáča chrbtom televízii, ktorá ho vystrelila na vrchol popularity.

„Priaznivcov zábavnej relácie Aj múdry schybí určite potešíme špeciálnym vydaním, v ktorom si zmerajú svoje sily Peter Marcin a Miroslav Donutil proti Petrovi Novotnému a Petrovi Nagyovi,“ znela ešte nedávno anotácia na silvestrovskú reláciu.

Peter Marcin sa teda mohol po niekoľkoročnom účinkovaní v Markíze rozlúčiť s televíziou a jej divákmi v novoročnom programe. A dať tak bodku za úzkou spoluprácou. Zabávač však svoju účasť na poslednú chvíľu odmietol.

„Na nakrúcaní sa nezúčastní z dôvodu pracovnej vyťaženosti,“ povedala nám diplomaticky hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. No podľa kuloárnych informácií za to môžu Marcinove naštrbené vzťahy v Záhorskej Bystrici. A keďže dal humorista súkromnej televízii košom, topky.sk zisťovali, či sa náhodou neobjaví už na obrazovkách svojho staronového chlebodarcu. „V silvestrovskom programe neúčinkuje,“ vyvrátila naše dohady Želmíra Habánová z STV. Zdá sa teda, že Peter Marcin si našiel ešte lukratívnejší sviatočný kšeft.

Marcinova kariéra

Do povedomia divákov sa dostal v tandeme s Andym Krausom v relácii Uragán na obrazovke verejnoprávnej televízie. Neskôr zábavnú šou pod názvom Hurikán prebrala Markíza. A po zrušení formátu prišla životná úloha v seriáli Susedia. Tretia séria však bola konečná a došlo aj k „rozchodu“ Marcina s Krausom. Marcin zostal v Markíze, kde nakrúcal skeč šou Normálna rodinka. Po neúspechu relácie hosťoval v iných programoch Markízy, odkiaľ odchádza opäť do STV. Čaká tam na neho vlastná talkshow Chodili sme spolu o prominentných spolužiakoch.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu