Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smer: Na Mečiarove vyjadrenia nebudeme reagovať

Vladimír Mečiar
Vladimír Mečiar

BRATISLAVA - Smer-SD nebude reagovať na dnešné vyjadrenia šéfa ĽS-HZDS Vladimíra Mečiara, ktorý tvrdí, že Smer-SD a SNS zlyhali, keď neumožnili prijatie návrhu uznesenia, aby parlament požiadal políciu preveriť opozičný návrh na odvolanie ministra spravodlivosti Štefana Harabina.

"ĽS-HZDS musí v súvislosti s odvolávaním jej ministra Štefana Harabina riešiť množstvo nepríjemných otázok. Nebudeme preto reagovať na emotívne vyjadrenia ĽS-HZDS," uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa Smeru-SD Katarína Kližanová Rýsová.

Pred dnešným hlasovaním v Národnej rade SR o návrhu uznesenia sa niektorí poslanci Smeru-SD a SNS neprezentovali, čím zapríčinili, že parlament nebol uznášaniaschopný a nemohlo sa tak pristúpiť k hlasovaniu. Mečiar napokon oznámil, že jeho poslanci už nebudú hlasovať o návrhu a preňho sa táto záležitosť skončila. Podľa neho Smer-SD konal neférovo, SNS sa len pridala na ich stranu.

"Je to niečo v Smere, nevieme čo,“ povedal pred novinármi Mečiar. Podľa neho Smer-SD a SNS deklarovali podporu ešte na pondelkovom večernom stretnutí koaličnej rady, keď v Trenčianskych Tepliciach rokovali o podobe budúcoročného štátneho rozpočtu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu