Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Cestou na svadbu havarovalo auto so ženíchom

POPRAD – Záchranári troch staníc záchrannej zdravotnej služby Emergency Medical Services zo Starej Ľubovne, Ľubotína a Spišskej Belej zasahovali v sobotu popoludní pri dopravnej nehode v obci Ľubotín v okrese Stará Ľubovňa.

Na križovatke sa tu čelne zrazili dve osobné autá a motocykel. V jednom z osobných áut sa zranila 25-ročná žena a 3-ročné dieťa z Novej Ľubovne. V druhom aute so svadobnou výzdobou cestovalo päť osôb, medzi ktorými bol aj ženích a družičky z Plavča. Pri nehode sa zranil 22-ročný vodič a 18-ročná spolujazdkyňa.

Ženích našťastie neutrpel zranenia a za nevestou pokračoval iným vozidlom. Poľský motocyklista nestihol zareagovať na náhle vzniknutú kolíziu a spadol z motocykla. Pri páde neutrpel zranenia, ktoré by si vyžadovali transport do nemocnice.

„Dopravná nehoda bola hlásená ako udalosť s väčším počtom zranených, štyri stredne ťažko zranené osoby boli ošetrené a prevezené do ľubovnianskej nemocnice,“ informoval vedúci zásahového tímu Vladimír Lisý. Okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú staroľubovnianski policajti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu