Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vyšetrovanie policajta, ktorý chcel orálny sex, stále pokračuje

Bratislava - Vyšetrovateľ a Vojenská obvodová prokuratúra v Bratislave ešte neukončili vyšetrovanie v prípade policajta Marcela P., ktorý údajne vyžadoval orálny sex od mladej ženy na petržalskej policajnej stanici.

Incident sa odohral minulý rok, žena ale trestné oznámenie podala až po šiestich mesiacoch. "Musíme ešte urobiť nejaké výsluchy a konfrontácie, niektorých svedkov je potrebné vypočuť ešte raz," uviedol pre agentúru SITA námestník vojenského obvodového prokurátora Alexander Péter.

Podľa námestníka ide o veľmi ťažký prípad, "chceme ho dôkladne vyšetriť, dôkazy, ktoré máme a ktoré zhromažďujeme svedčia v prospech i v neprospech Marcela P., nič nechceme uponáhľať" dodal. Péter. Obvinený policajt aj poškodená žena už podstúpili skúšku na detektore lži, výsledky údajne svedčia o vine policajta.

V súvislosti s detektorom lži Marcel P. ale podal trestné oznámenie pre únik informácii. Aj týmto prípadom sa zaoberá VOP informoval Péter, no zároveň dodal, že o tom či vo vyšetrovaní budú pokračovať musí rozhodnúť Hlavná vojenská prokuratúra.

Dôvodom je, že policajné odborové zväzy podali námietku zaujatosti. Potvrdil to aj predseda Odborového zväzu policajtov Miroslav Litva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu