Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Expremiér má ľavé ruky? Oprava v domácnosti nevyšla, katastrofa, veď vyhodil celý blok v činžiaku!

Heger priznal nevydarenú opravu, kedy nastal trapas v celom bloku, kde býva. Zobraziť galériu (2)
Heger priznal nevydarenú opravu, kedy nastal trapas v celom bloku, kde býva. (Zdroj: Instagram.com/eduardheger, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Predseda Demokratov pravidelne na sociálnej sieti vystupuje v zaužívaných "storkách", kde vysvetľuje a odpovedá svojim priaznivcom a voličom na viaceré otázky. Niektoré otázky však Eduard Heger musel zodpovedať, aj keď ho posunuli do trápnejšej polohy. Jedna z nich sa napríklad týkala priamo úloha muža v domácnosti. Táto mu totiž celkom nevyšla a nastal trapas. Čo sa stalo?

Je evidentné, že expremiérovi kládli otázky aj ľudia z jeho blízkeho okolia, ktorí ho zrejme poznajú detailnejšie, ako vzdialení voliči z iných kútov Slovenska. Jeho trapas si však, aj vďaka klebetám, zapamätal jeden z tých, ktorý otázku položil.

Celý blok odrazu zhasol

"Je pravda, že ste raz doma niečo opravovali a vyhodili ističe v celej bytovke?" písalo sa v jednej otázke, pri ktorej čítaní sa už Heger automaticky pousmial. Bolo evidentné, že aj keď otázka nebola úplne celá pravdivá, incident sa skutočne stal.

VIDEO Heger vyhodil ističe v celom bloku, priznal sa s tým priaznivcom v otázkach:

Heger priznal, že jedna oprava v domácnosti mu nevyšla, a vyhodil ističe v celom bloku! (Zdroj: Instagram.com/eduardheger)

Celý blok musel čakať až na príchod správcu

"No... je to čiastočne pravda," začal pomerne neochvejne Heger. "Nebolo to v celej bytovke, ale iba v našom bloku. Všetky byty nad a pod nami. Ale áno. Týkalo sa to všetkých poschodí a museli sme zavolať správcu, aby dole odblokoval ten hlavný istič," priznal nakoniec trápny moment Heger.

Expremiér má ľavé ruky?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Gettyimages.com)

Viac o téme: PoruchaOpravaElektrinaBytovkaEduard HegerIstiče
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu