Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šokujúca sobota: Nastáva hotové politické zemetrasenie, Šudík prestupuje do SaS a populárna Tabák nadobro končí!

Politici oznámili svoje plány verejne. Zobraziť galériu (4)
Politici oznámili svoje plány verejne. (Zdroj: Facebook/Miroslav Žiak, NR SR)

BRATISLAVA - Už to tak býva, že v jeden deň si pohodlne sedíte v poslaneckom kresle, no na druhý deň sa všetko behom okamihu zmení. Svoje by o tom mohli hovoriť fanúšikovia známych politikov na sociálnej sieti počas víkendu, kedy zrejme dochádza pred voľbami k obrovskému zemetraseniu. Svoje ďalšie kroky pred voľbami odhalili poslanci ako Tomáš Šudík či Romana Tabák. Očividne nie všetkým politika zachutila tak, aby si ju skúsili ešte jedno volebné obdobie!

archívne video

Poslanci z hnutia OĽANO informujú o aktuálnej politickej situácii (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Poslankyňa Tabák ma toho dosť, končí

Prvou z tých, ktorí rozvírili politické vody, bola poslankyňa Romana Tabák (nezaradená), ktorá sa už napriek jedinému volebnému obdobiu, ktoré navyše končí predčasne, už nevie pozerať na stav slovenskej politickej scény. Cez víkend teda vydala zásadnú správu. "Končím v politike!" skonštatovala stručne Tabák v statuse.

Šokujúca sobota: Nastáva hotové
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Romana Tabak)

Ďalší šok, Matovičov človek v SaS?!

To však nebolo všetko a, zdá sa, že sa politici dohodli, že sobota bude dňom prekvapení. Tomáš Šudík sa totiž podľa Miroslava Žiaka z SaS náhle pred voľbami rozhodol zmeniť stranícke tričko za to liberálne. "Venuje sa ochrane zvierat, a preto bude veľkou posilou v strane SaS. Škoda, že jeho prestup prichádza tak neskoro, možno sme sa mohli vyhnúť všetkým tým problémom po našom odchode z vlády," povzdychol si Žiak, ktorý sa na dôkaz Šudíkovho prestupu odfotil s ním a aj s podpisovým hárkom na prijatie nových členov do SaS.

Šokujúca sobota: Nastáva hotové
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Miroslav Žiak)

Ak ste tento text dočítali až sem, tak vedzte, že dnes netreba brať všetko vážne a že je sviatok všetkých bláznov - prvý apríl! :-)

Danko so Sólymosom na káve, preberali kandidátku?

V duchu hesla prvého apríla sa však ozval aj predseda SNS, ktorý pozval na kávu Lászlóa Sólmyosa z Aliancie. Ten už v zárodku statusu priznal, že je prvý apríl a nemieni žartovať o jeho prijatí na kandidátku SNS.

Šokujúca sobota: Nastáva hotové
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Danko - predseda SNS)

Viac o téme: PoliticiPrvý aprílSaSOĽaNOMiroslav ŽiakTomáš ŠudíkRomana Tabák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu