Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Brutálna manželská hádka: Muž pred očami dieťaťa priložil žene zbraň k hlave! Nasledovala zúfalá reakcia

Muž sa vyhrážal útokom
Muž sa vyhrážal útokom (Zdroj: Getty Images)

VRÁBLE – Situácia, aké svedkom by nemalo byť žiadne dieťa. Dospelácke hádky nie sú pre potomstvo ničím príjemným, to čoho muselo byť svedkom toto dieťa, však prekračuje akékoľvek hranice. Jeho otec totiž vo vypätej situácii vytiahol na matku zbraň.

Archívne video: Rozhovor s vyšetrovateľkou o násilí na ženách

Rozhovor s vyšetrovateľkou o násilí na ženách (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

„Spolunažívanie s bývalým manželom/manželkou môže priniesť rôzne pozitívne, ale častejšie skôr negatívne skúsenosti. Keď už pri nich asistujú policajné hliadky nečakajme happy end,“ začala polícia rozprávanie týkajúce sa prípadu domácej hádky a vážnou dohrou. Ako ďalej uviedli, 36-ročný muž mal pri hádke priložiť k hlave svojej bývalej manželky pištoľ rovno pred očami ich dieťaťa. Žena následne v obave o svoj život privolala policajtov. Tí útočníka razantne zadržali a predviedli na oddelenie polície.  

 

DOMÁCA HÁDKA MALA VÁŽNU DOHRU. MUŽA HROZIACEHO UBLÍŽENÍM NA ZDRAVÍ POLICAJTI ZADRŽALI A OBVINILI Spolunažívanie s...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Thursday, March 30, 2023

„Pri služobnom zákroku museli policajné hliadky použiť aj donucovacie prostriedky – hrozbu zbraňou, hmaty a chvaty sebaobrany a prostriedky na prekonanie odporu a odvrátenie útoku. Zákrok vykonali s plnou vážnosťou, ako zákrok voči ozbrojenému páchateľovi a až po jeho zadržaní zistili, že išlo plynovú pištoľ,“ uviedli. „Muž bol umiestnený v policajnej cele a po vykonaní potrebných procesných úkonov a vznesení obvinenia z trestného činu nebezpečného vyhrážania bol riešený v tzv. superrýchlom konaní a súd už rozhodol o jeho osude. Skončil s podmienečným odsúdením,“ doplnili.

Chybu môže podľa nich urobiť každý, ale dospelý človek, nech je akokoľvek nahnevaný, by mal ovládnuť svoj hnev. „Takéto vypäté situácie v domácnostiach, kde sú často svedkami vlastné deti aktérov, musia naši kolegovia riešiť s citom. V tomto prípade patrí vďaka za rýchly a razantný prístup policajtom z Obvodného oddelenia PZ vo Vrábľoch a z nitrianskej Pohotovostnej motorizovanej jednotky,“ dodali.

Viac o téme: DieťaZbraňHádkaExmanželPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu