Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pellegrini a Danko sa hecli a zverejnili fotky zo školských čias: AHA, akými frizúrami ohurovali maturantky

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky.sk/Ján Zemiar, Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Nie vždy vyzerali tak, ako ich poznáme z pôsobenia vo vysokej politiky. Dnes majú svoj sviatok učitelia a pri tejto príležitosti si na časy, kedy drali školské lavice, zaspomínali aj Andrej Danko (SNS) a Peter Pellegrini (Hlas-SD). Toto svoje obdobie si pripomenuli aj vizuálne a to poriadne starými zábermi.

Archívne video: Drsná spoveď predsedu SNS o zákulisí slovenskej politiky! Zosmiešnil Hegera a tvrdá kritika lídrov opozície.

Drsná spoveď predsedu SNS o zákulisí slovenskej politiky! Zosmiešnil Hegera a tvrdá kritika lídrov opozície. (Zdroj: Topky.sk/Ján Zemiar)

Šéf národniarov ukázal fotku z rannej mladosti. „Na tejto fotke mám 17 rokov a spomínam si na úžasné chvíle na gymnáziu. Nemal som rád matematikárku. Vždy bola na mňa prísna, nič nám neodpustila. Dnes však viem, že to robila dobre. Prajem vám milí učitelia a milé učiteľky, všetko najlepšie,“ napísal k nej.

Pellegrini a Danko sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Danko - predseda SNS)

Svoju starú fotku pri príležitosti dňa učiteľov ukázal aj líder Hlasu-SD Peter Pellegrini. Ten siahol po záberoch z obdobia, kedy dostal maturitnú stužku. „Želám všetkým učiteľom všetko najlepšie k dnešnému Dňu učiteľov. Úprimne ďakujem každej jednej pani učiteľke a pánovi učiteľovi, ktorí vzdelávajú naše deti,“ napísal. Prezradil tiež, že najradšej spomína práve na stužkovú. 

Pellegrini a Danko sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini)

Viac o téme: Andrej DankoPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu