Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mimoriadna tragédia: Iba 16-ročný Martin napálil do mosta, NAFÚKAL! Jeho spolujazdec (†16) nemal šancu

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

NÁMESTOVO - Mladíkovi sa stala osudnou tragická nočná nehoda v okrese Námestovo. Ako informovala polícia, auto, ktoré viedol 16-ročný Martin, narazilo do zábradlia mostného telesa a následne sa prevrátilo. Jeho rovnako starý spolujazdec následkom zranení podľahol. Zarážajúce je, že mladý vodič po nehode nafúkal.

 

Ilustračné video: Hrozivá nehoda na D1: Zrazili sa tri autá!

Hrozivá nehoda na D1: Zrazili sa tri autá! (Zdroj: FB/Polícia SR)

K dopravnej nehode došlo v čase okolo pol druhej ráno na ceste tretej triedy v obci Sihelné. "Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 16-ročný Martin z okresu Námestovo viedol osobné motorové vozidlo Hyundai v smere od obce Sihelné na obec Rabča. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin mal s vozidlom v smere jazdy prejsť na krajnicu, naraziť prednou časťou do zábradlia mostného telesa a potom sa s vozidlom prevrátiť na strechu. Pri dopravnej nehode utrpel 16 ročný spolujazdec zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol," informovala polícia. 

 

TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA V OKRESE NÁMESTOVO ZOMREL 16-ROČNÝ SPOLUJAZDEC Dnes (25. marca) v čase okolo 01.30 hod. došlo...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Saturday, March 25, 2023

Iba 16-ročný mladík, ktorý auto šoféroval, bol po dopravnej nehode prevezený na ošetrenie a vykonaná bola u neho aj kontrola na alkohol. Tá skončila s pozitívnym výsledkom. "Policajti 16 ročnému Martinovi pri dychovej skúške namerali 0,95 mg/l (1,98 promile) alkoholu v dychu," uviedli. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaPolícia Námestovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu