Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovský zvrat: Polícia mala v prípade vraždy Daniela Tupého osem podozrivých, všetkých prepustili!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

BRATISLAVA - Sú to len dva dni, kedy sa verejnosť ráno dozvedela, že polícia mala zrejme po 18 rokoch posun v prípade medializovanej vraždy študenta Daniela Tupého. Informovali o zadržaní až ôsmich podozrivých. Dnes ráno sa karta obrátila a podľa zákona ich museli všetkých prepustiť!

archívne video

Kto sú podozriví z vraždy študenta Daniela Tupého? Zakladateľ neonacistického klanu aj futbaloví ultras (Zdroj: Topky/Maarty)

O tom, že všetkých ôsmich podozrivých prepustili, píše portál TV Markíza. Podľa televízie nie sú však len mimo väzby, ale dokonca nie sú ani obvinení. Polícia však pracuje na prípade aj naďalej.

Uplynula zákonná lehota

Prečo sú všetci ôsmi podozriví mimo policajnej cely? Na toto dáva odpoveď samotný zákon, ktorý uvádza 48-hodinovú lehoty, dokedy sa mal vyšetrovateľ NAKA uzniesť v nejakom obvinení a rozhodnúť koho prepustí a koho obviní.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Policajti sú presvedčení, že medzi zadržanými osobami boli jedinci, ktorí sa v čase vraždy nachádzali na Tyršovom nábreží. Medzi podozrivými sa objavuje viacero mien z neonacistického prostredia.

Článok budeme aktualizovať. 

Viac o téme: PrepusteniePodozrivíNAKADaniel Tupý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu