Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neskutočné! Zlodej v Bratislave vošiel do bytu počas bieleho dňa: Nezastavili ho ani bezpečnostné dvere

Zlodej kradol v byte priamo za bieleho dňa
Zlodej kradol v byte priamo za bieleho dňa (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Otrasný čin sa stal v bratislavskom Ružinove na Svidníckej ulici. Zlodej vošiel do bytu cez bezpečnostné dvere priamo počas bieleho dňa. Pátra po ňom polícia.

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II objasňujú okolnosti trestného činu porušovania domovej slobody v súbehu s trestným činom krádeže, ku ktorému došlo v pondelok (06.02.2023).

"Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ prekonal v popoludňajších hodinách uzamykací mechanizmus bezpečnostných dverí jedného z bytov na Svidníckej ulici. Následne páchateľ vošiel do vnútorných priestorov bytu, kde zo skrine v jednej z miestností odcudzil bankovky a mince v hodnote 450 ,-Eur. Z priestorov bytu následne odišiel," informovala bratislavská krajská polícia. Tá po zlodejovi v súčasnosti pátra. 

Zlodej vošiel do bytu v Bratislave priamo za bieleho dňa! Ukradol 450 eur (Zdroj: FB/Polícia SR)

Polícia zverejnila aj video, na ktorom je zachytený. Ak jeho totožnosť poznáte alebo viete, kde sa pohybuje, oznámte to na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB profile Polícia SR - Bratislavský kraj.

Viac o téme: ZlodejPolícia BratislavaRužinov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu