Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kuriózna situácia na železničnej stanici: Sex priamo v čakárni! Dvojica radovánky ukončila až po vyzvaní polície

Dvojica súložila na železničnej stanici
Dvojica súložila na železničnej stanici (Zdroj: Mestská polícia)

LIPTOVSKÝ HRÁDOK - V skutku kurióznej situácii prišlo v pondelok večer na železničnej stanici v Liptovskom Hrádku. Dvojica tam oddávala radovánkam priamo v priestoroch čakárne. K prerušeniu činnosti ich vyzvali až mestskí policajti.

V pondelok večer sa cestujúcim na vlakovej stanici v Liptovskom Hrádku naskytol zvláštny pohľad. Dvojica súložila priamo v priestoroch čakárne a okolostojaci ľudia im zjavne neprekážali. "Včera 6.2.2023 vo večerných hodinách, bolo hliadke MsP telefonicky nahlásené, že v priestoroch čakárne ŽSR sa nachádzajú dve osoby, ktoré tam súložia," informovala mestská polícia v Liptovskom Hrádku.

Keď tam prišli službukonajúci policajti, osoby vyzvali, aby činnosť okamžite prerušili. "Na mieste bola zistená ich totožnosť, pre podozrenie zo spáchania trestného činu, boli na mieste zadržaní a následne bola privolaná hliadka OOPZ. Vec je momentálne v riešení železničnej polície," dodali policajti s tým, že osobám bude vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva.

Dvojica súložila pred ľuďmi na lavičke v Prahe: Krutá dohra! Priznanie k infekčnej chorobe (Zdroj: FB/Městská policie hl. m. Prahy)

Viac o téme: Mestská políciaŽelezničná stanicaSúlož
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu