Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kotlebov megatrapas po zdieľaní hoaxu: Šíril, že Hamran dostal infarkt, ten ho o pár hodín zotrel vo videu!

Hamran zdvíhaním na hrazde noblesne vyvrátil Kotlebove hoaxy o tom, že by mal dostať infarkt. Zobraziť galériu (2)
Hamran zdvíhaním na hrazde noblesne vyvrátil Kotlebove hoaxy o tom, že by mal dostať infarkt. (Zdroj: Facebook/Hoaxy a podvody - Polícia SR, TASR/František Iván)

BRATISLAVA - Jeho status na sociálnej sieti už stihlo vidieť niekoľko stoviek ľudí a tí ho aj zdieľali ďalej. Išlo pritom o závažnú správu, kde sa písalo o tom, že policajný prezident Štefan Hamran mal dostať infarkt a že leží v nemocnici. Presne toto v piatok na sociálnej sieti vyvádzal líder ĽSNS Marian Kotleba, ktorého "zaručené informácie" už stihli prevziať aj viacerí dôležití občania republiky. Hamranovi pričom vôbec nič nebolo. Ten dokonca Kotlebove klamstvá s noblesou vyvrátil v najnovšom videu.

Bolo to vo večerných hodinách, kedy predseda ĽSNS a už aj odsúdený Marián Kotleba na sociálnej sieti zdieľal nikým nepotvrdené správy o tom, že Hamran mal dostať infarkt a že leží v jednej z bratislavských nemocníc.  

Kotlebov megatrapas po zdieľaní
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Marian Kotleba)

Dokáže človek po infarkte toto?

Dokonca tvrdil, že na túto informáciu bolo vraj uplatňované prísne embargo, a preto sa nedostala do médií. "Spravidla ja na hoaxy nereagujem, ale tentokrát som sa rozhodol spraviť výnimku," reagoval vo videoodpovedi sám prezident Hamran, ktorý sa verejnosti ukázal v plnom zdraví a pri úplnej psychickej pohode.

Policajný prezident Štefan Hamran na sociálnej sieti musel vyvracať Kotlebove hoaxy o tom, že dostal infarkt (Zdroj: Facebook/Hoaxy a podvody - Polícia SR)

Hamran sa lekárov spýtal, ako má Kotlebov hoax o infarkte odborne vyvrátiť, a tí mu poradili, aby urobil niekoľko zhybon na hrazde, pretože pacienti po infarkte vraj tohto úkonu nie sú schopní. "Hoax, ktorý sa šíri internetom, znepokojuje mojich priateľov a rodinných príslušníkov. Nesmierne ma mrzí, že bývalý poslanec Národnej rady, súčasne právoplatne odsúdený zločinec pán Kotleba k tomu ruku priložil, a na internete šíria dezinformáciu, že som tesne po nejakej srdcovej príhode," povedal prekvapený Hamran, ktorému sa dokonca na túto tému ozývali aj známi z "druhej strany planéty" a pýtali sa ho, či je v poriadku.

Následne na to, Kotlebovi a ďalším, ktorí tento hoax šírili predviedol niekoľko zhybov na hrazde.

Viac o téme: InfarktHoaxĽSNSMarian KotlebaŠtefan Hamran
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu