Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mikloš si užíva na Aljaške

Ivan Mikloš má rád šport - aj lyžovačku.
Ivan Mikloš má rád šport - aj lyžovačku.

BRATISLAVA/ANCHORAGE - Podpredseda SDKÚ Ivan Mikloš skúša šťastie na Aljaške. Nie však ako zlatokop, užíva si adrenalínový šport - tzv. heliski. Helikoptérou sa lyžiari vyvezú na nedotknuté kopce, ktoré potom zlyžujú! A celá táto týždňová paráda nie je vôbec lacný špás.

Viacerí poslaneckí kolegovia majú strach o Ivana Mikloša! Na vine je jeho záľuba v adrenalínových športoch. Tentoraz rovno na Aljaške. Týždeň heliski tam podľa internetových stránok vyjde na 200-tisíc Sk (6 170 €). „Inak a inam ako väčšina našincov cestujem preto, že sa mi to páči. Za ideálne cestovanie považujem také, pri ktorom sa dá spojiť šport a adrenalín," prezradil nedávno Ivan Mikloš.

Exminister financií prešiel aj Himaláje, kam ho dohnala túžba za vysokohorskou turistikou. Jeho manželka Jarmila zostala radšej doma a na Aljašku nešla. „Takým športom neholdujem a neobľubujem ich, naozaj,“ povedala. O manželovom výlete sa jej však príliš hovoriť nechcelo. „Prečo si myslíte, že sa chcem o tom s vami rozprávať?“ reagovala na otázku, či jej manžel už niekedy predtým tento šport vyskúšal. Zostáva teda veriť, že Mikloš sa už čoskoro oddýchnutý a zdravý vráti do poslaneckej lavice.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu