Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalší multiotecko na politickej scéne? Exminister Krajčí sa pochváli už šiestym potomkom, rodičia už vedia aj pohlavie!

Krajčí bude už šiestykrát otcom. Zobraziť galériu (2)
Krajčí bude už šiestykrát otcom. (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

BRATISLAVA - Po jeho neúspešnom boji s pandémiou sa musel pratať z postu ministra zdravotníctva a o jeho koniec sa postaral aj obchod s ruskou vakcínou Sputnik. Áno, hovoríme o exministrovi zdravotníctva za OĽaNO Marekovi Krajčím, ktorý má v rodine značnú novinku. Bude ich totiž o jedného člena viac. Krajčí sa pritom vôbec netají svojím konzervatívno-kresťanským spôsobom života, a tak ďalší člen do už niekoľkočlennej rodiny nie je žiadnym šokom.

archívne video

Lengvarský sa cíti normálne, kritike predchodcu Krajčího o tom, že má nejaké iné noty, nerozumie (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Krajčího spolu s manželkou v pokročilom štádiu tehotenstva prichytil na ulici týždenník Plus 7 dní. Krajčíovci majú pritom už päť detí a toto bude už ich šieste, čo otvára otátzku, či Krajčí náhodou "nedýcha na chrbát" známemu multioteckovi národa a predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi (Sme rodina).

Chlapec či dievčatko?

Krajčí bol v prípade otázky ďalšieho dieťaťa konfrontovaný aj z hľadiska budúcnosti a komfortu rodiny "To je môj súkromný život, ale myslím si, že máme dosť veľký byt," myslí si neskromne exminister. "Meno sme ešte ani nikomu nepovedali, ale môžete napísať, že to bude chlapec. Celá rodina sa veľmi tešíme," prezradil nakoniec Krajčí.

Ďalší multiotecko na politickej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Ten pritom ani nesľúbil, že šieste dieťa bude tým posledným. "Každé jedno dieťa je obrovský dar a koľko ich zvládneme, to naozaj nevieme. Už neplánujeme ďalšie deti, ale to nikdy nevieme," prehovoril o budúcnosti poslanec za OĽaNO.

Viac o téme: DieťaManželkaTehotnáExminister zdravotníctvaMarek Krajčí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu