Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čaputovej vyvolený Rizman svoju lásku neskrýva a prehovoril o nej: Ľúbim ju, už som ju však videl aj vybuchnúť!

Rizman prehovoril o vzťahu s prezidentkou. Zobraziť galériu (3)
Rizman prehovoril o vzťahu s prezidentkou. (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, Dano Veselský)

BRATISLAVA - Partner prezidentky Zuzany Čaputovej Juraj Rizman o svojich citoch veľmi často na verejnosti nehovorí. Až po niekoľkých mesiacoch vzťahu bol však na túto tému vyspovedaný a jeho odpovede v mnohom neprekvapili, no aj tak v nich bola istá dávka nečakaných vyjadrení, ktoré nás sčasti zaviedli do zákulisia tohto veľmi sledovaného vzťahu.

archívne video

Prezidentka Čaputová prijala vedúcich zastupiteľských úradov SR v zahraničí (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Rizman sa so svojím vyznaním vyjadril pre podcast portálu Aktuality.sk"Nemilujem prezidentku, milujem konkrétnu osobu vo funkcii prezidentky," vysvetlil ohľadom vzťahu na úvod Rizman.

Čaputovej vyvolený Rizman svoju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Rizman)

Láska a city, o ktorých vraj verejne nikdy neprehovorí

Aj keď Rizman sa v rozhovore často nechal zatiahnuť do otázok ohľadom jej vzťahu s hlavou štátu, nemal veľmi kapacitu zachádzať hlbšie do podrobností. "Je iks vecí, ktoré na nej obdivujem a je iks veci, ktoré na nej milujem, ale nikdy som o tom verejne nehovoril a ani o tom hovoriť nebudem. Je to iba medzi nami. To najcennejšie pre mňa je, keď môžeme byť spolu, iba sami pre seba," vyjadril sa pomerne jasne Rizman, alebo skôr prvý pán prezdientky Čaputovej.

Emotívne reakcie jej nepristanú

Ten však poslucháčom priblížil aj to, ako je Zuzana Čaputová ako človek. "Je to veľmi vyrovnaná osoba," skonštatoval. "Veľmi so sebou pracuje, venuje sa aj meditáciám," prezradil partner. Z jeho sladkých slov by sa až mohlo zdať, že prezidentka ani nevie sklznúť do roviny napätia či správať sa nervózne. Jednou z otázok moderátora bolo aj to, či už hlava štátu niekedy vybuchla. "Áno, to som videl, ale je to veľmi výnímočná situácia. Ona nie je ani veľmi zvyknutá reagovať emotívne," povedal Rizman.

Zuzana Čaputová
Zobraziť galériu (3)
Zuzana Čaputová  (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Viac o téme: VzťahZuzana ČaputováJuraj Rizman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu