Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

AKTUÁLNE Tragédia neďaleko Lučenca: Vo vodnej nádrži zomrelo len 11-ročné dievča!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LUČENEC - Ďalšia letná tragédia! Vo vodnej nádrži Ružiná neďaleko Lučenca sa utopilo len 11-ročné dievča. Nádrž ešte len napúšťajú a deti sa tam mali kúpať bez dozoru dospelých.

Príchod teplého počasia vyháňa mnohých k vode, aby sa osviežili. Treba byť však mimoriadne opatrný, pretože mnoho prípadov končí tragicky. Rovnako ako kúpanie sa len 11-ročného dievčaťa vo vodnej nádrži Ružiná neďaleko Lučenca. 

Podľa informácií tvnoviny.sk tam dnes zomrelo len 11-ročné dievča. Pri vodnej ploche, ktorá sa aktuálne len napúšťa, sa malo zabávať s kamarátmi, avšak bez prítomnosti rodičov. V okolí nádrže prebiehajú opravné práce. Podľa portálu aj to mohlo prispieť k tomu, že sa dievča zošuchlo zo zrázu a zomrelo. 

Polícia a hasiči prehľadávajú vodnú nádrž Ružiná v okrese Lučenec. Potvrdila to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici Petra Kováčiková. "Prijali sme informáciu o tom, že vo vodnej nádrži sa malo utopiť 11-ročné dievča. Na mieste stále zasahuje polícia v spolupráci s hasičmi," uviedla policajná hovorkyňa s tým, že bližšie informácie zatiaľ nie je možné poskytnúť.

archívne video

59-ročný muž sa prevrátil s traktorom: Pomáhali mu leteckí záchranári (Zdroj: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

 

Viac o téme: DieťaSmrťUtopenieRužiná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu