Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Facebook zablokoval ďalšieho politika! Tvrdil, že na Ukrajine útočia Američania prezlečení za Rusov

Marek Šoun
Marek Šoun (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Zdá sa, že sociálna sieť Facebook začína robiť to, čo jej mnohí vyčítali, že nerobí - blokovať škodlivý obsah. Po Ľubošovi Blahovi, ktorý šíril dezinformácie o Covid-19 či o vojne na Ukrajine, prišiel o svoj účet aj Marek Šoun.

Marek Šoun sa nazýval "občianskym aktivistom". Dlhodobo na sociálnej sieti šíril rôzne dezinformácie, či už spojené s pandémiou koronavírusu alebo s vojnou na Ukrajine. V jednom z jeho videí si pokladal otázku, či na Ukrajine útočia Rusi alebo Američia, ktorí sa za nich prezliekli. Zdá sa však, že sociálna sieť Facebook už ďalej nechcela takéto informácie tolerovať. Šoun tak o svoj účet prišiel. 

 

Ďalší fa-šoun dole, chalaniskovi čo to spáchal drbnutý harabin odkazuje: gra-tu-lu-jem 😎

Posted by Blbec.online on Tuesday, June 28, 2022

Zablokovali aj Kulturblog či Blahu

Sociálna sieť nedávno zrušila účet aj podpredsedovi Smeru Ľubošovi Blahovi. Ten dlhodobo šíril dezinformácie o pandémii koronavírusu a vakcínach, ale aj o vojne na Ukrajine. Blaha napríklad tvrdil, že za mutácie koronavírusu môžu práve vakcíny. Blaha chce podať na sociálnu sieť trestné oznámenie a tvrdí, že mu odopreli slobodu slova.

archívne video

Smer-SD ide do petičnej akcie, chce referendum s jedinou otázkou (Zdroj: Facebook/SMER-SD)

O svoj účet prišiel aj Kulturblog, ktorý je dielom Milana Mazureka, ešte z čias, keď bol členom Kotlebovej ĽSNS. Kulturblog preslávila vtedy študentka Lívia, ktorá natočila video plné nezmyslov o multikulturalizme. 

Viac o téme: BlokovanieSociálna sieťFacebook Marek Šoun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu