Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poslankyňa Cigániková tak, ako ste ju ešte nikdy nevideli: Prepánajána, čo to robí v tom blate?

Cigániková bola cez víkend zaborená v blate až po lakte.
Cigániková bola cez víkend zaborená v blate až po lakte. (Zdroj: TASR - Martin Baumann, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Známu političku a poslankyňu zo SaS Janu Bittó Cigánikovú sme už mali príležitosť viackrát vidieť pri ťažkých "makačkách" v posilňovni a je vidieť, že predsedníčka zdravotníckeho výboru o svoju kondičku a postavu skutočne dbá. Teraz všetko toto úsilie využila v známom preteku blízko Bratislavy, kde sa zapotila či bola zaborená až po lakte v blate.

archívne video

Cigániková hovorí, že Matovič sa na vlastnej tlačovej konferencii vzdialil od podstaty dnešnej témy, keď vytiahol raňajky s Kočnerom (Zdroj: Topky)

Aký bol vlastne dôvod na to, aby sa poslankyňa poriadne zapotila a skončila plaziaca sa v blate a pri mnohých iných aktivitách. Známa tvár z SaS sa totiž cez víkend zúčastnila známeho preteku Tvrďák blízko Bratislavy, kde dokonca po jeho absolvovaní a umiestnení sa získala s tímom aj medaily. 

Treba dodať, že pretek Tvrďák nie je, už podľa názvu, žiadnou prechádzkou ružovým sadom a rátať treba so zašpinením sa, možno aj drobnými odreninami či pľuzgiermi. Medzi disciplínami sa totiž okrem brodenia či plazenia nachádzajú aj také skúšky ako prevracanie veľkej pneumatiky, nosenie vreca/metrovice, šplhanie, zhyby, prechod tunelmi a cez bradlá a mnohé iné skúšky, pri ktorých sa bežný človek určite zapotí.

Viac o téme: BlatoSúťaž Preteky Jana Bittó CigánikováTvrďák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu