Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dramatická nočná naháňačka v Komárne: VIDEO Motorkár utekal pred políciou, nezastavil ho ani pád

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

KOMÁRNO - Pracovný týždeň odštartoval v uliciach Komárna dramatickou policajnou naháňačkou. Policajná hliadka v nočných uliciach prenasledovala motorkára, ten však zastaviť nechcel. V úteku dokonca pokračoval aj po páde. Dnes je už v rukách polície a na krku má aj drogovú trestnú činnosť.

Naháňačka v uliciach Komárna sa odohrala v noci z nedele na pondelok. "Policajná hliadka z komárňanského Obvodného oddelenia PZ pri hliadkovej službe spozorovala krátko po jednej hodine v noci vodiča motocykla, ktorý pri odbočovaní nedával znamenie o zmene smeru jazdy. Keď spozoroval policajné auto začal mestom unikať, pričom miestami jazdil aj po chodníkoch," uviedla polícia. 

Naháňačka v Komárne: Motocyklista unikal pred policajnou hliadkou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Pri kruhovej križovatke sv. Cyrila a Metoda následne motocyklista narazil do obrubníka a spadol z motocykla, v úteku však pokračoval a to po vlastných. "Keď ho policajti dobehli a zadržali, vyzvali ho k predloženiu dokladov. Následne zistili aj jednu z príčin úteku motocyklistu. Od júla minulého roka mal uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 2 roky," vysvetlili.

Dramatická nočná naháňačka v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Existuje však aj druhá príčina, a tou sú vrecúška a striekačky s podozrivou látkou, ktoré putovali na expertízne skúmanie. "Polícia v Komárne vec vyšetruje ako prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia a drogovú trestnú činnosť," dodala polícia. 

Viac o téme: NaháňačkaMotocyklistaPolícia Komárno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu