Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Lenivec Matovič: FOTO Už dávno mal sedieť na vláde a on zatiaľ zabíjal čas týmto, ľudia ho vypískali!

Matovič sa zabával na sociálnej sieti a niekoľko minút na rokovanie vlády meškal. Zobraziť galériu (3)
Matovič sa zabával na sociálnej sieti a niekoľko minút na rokovanie vlády meškal. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

TRNAVA/BRATISLAVA - Už býva zvykom, že takmer každú pracovnú stredu býva v doobedňajších hodinách štandardné rokovanie vlády, kam sa dostaví celý kabinet a snažia sa riešiť každodenné slovenské problémy a predkladajú zákony. Tento týždeň však bol výnimkou a rokovanie prebiehalo až vo štvrtok. Zrejme tým narušili aj bežný týždenný rozvrh ministra financií a lídra OĽaNO Igora Matoviča, ktorý sa na rokovanie dostavil s niekoľkominútovým meškaním, a dokonca krátko po termíne začiatku sa venoval niečomu úplne inému!

archívne video

Matovič navrhol zmeny pri politických diskusných reláciách, vystúpenia politikov by sa mali regulovať podľa výsledku volieb (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Matovič je známy svojimi vzrušujúcimi statusmi na sociálnej sieti, po ktorých sa často viacerí chytajú za hlavy a výnimkou nebol ani ten štvrtkový. Matovič sa však na Facebooku zabával asi 11 minút po čase začiatku rokovania vlády.

Prioritou bol Mačiak

Matovič zrejme už cestou v aute do Bratislavy zo svojho domu v Trnave stihol na sociálnej sieti verejnosť informovať, že jeho domáci miláčik Mačiak "bráni teritórium". Vládne rokovania pritom začali už o 10:00.

Lenivec Matovič: FOTO Už
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Igor Matovic)

Kam sme to dospeli? Pýtali sa ho ľudia

Ak sa minister financií aj nazdával, že reakcia verejnosti na "milý status" bude vrelá, opak sa stal pravdou. Jeho sledujúci na sociálnej sieti Facebook sa ho pýtali, ako je možné, že podobné výstrelky si môže dovoliť práve človek v jeho funkčnom postavení. "Kam sme to dospeli, keď predseda najsilnejšej strany a minister financií má potrebu verejnosť informovať o živote jeho domácej mačky?" chytajú sa za hlavu ľudia. "Naozaj post hodný vodcu vládnej koalície," kopol si ďalší. Tretí z nich sa dokonca pobavil na účet posledných politických nápadov Matoviča. "Nič proti Mačiatkovi, ale ten s tým brušiskom to bráni asi tak, ako vy inflačnú krízu," grilovali ľudia Matoviča v komentároch. 

Lenivec Matovič: FOTO Už
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Igor Matovic)

Viac o téme: MačkaVládaStatusRokovanie Igor Matovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu