Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Babrák na tretiu? S autom havaroval bez vodičáku a s takmer dvomi promile: Sudcovi má čo vysvetľovať!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB / Polícia SR - Banskobystrický kraj)

RIMAVSKÁ SEČ - Bez vodičáku, opitý a ešte mu zhorelo auto. Presne takáto neuveriteľná udalosť sa stala v Rimavskej Seči. Počas nočnej služby spozorovali policajti auto, z ktorého šľahali plamene a vodič sa snažil dostať z auta von. Najväčšie prekvapenie však na nich čakalo až potom.

Policajti na sociálnej sieti poukázali na to, že hliadka, ktorá prechádzala cez Rimavskú Seč, spozorovala podozrivé vozidlo. To zrazu náhle zmenilo smer jazdy a zastalo na krajnici. "V aute sa nachádzal len vodič, ktorý vystúpil, pretože spod kapoty vychádzal dym. V momente, keď hliadka pri aute zastala, z prednej časti už šľahali plamene," uviedli banskobystrickí policajti na sociálnej sieti. 

Ako dodali, hliadka následne privolala hasičov a miesto zabezpečili. Šok ale nastal počas kontroly vodiča. Zistili totiž, že nie je držiteľom vodičského preukazu. Ba čo viac, počas dychovej skúšky mu vyšiel pozitívny výsledok - namerali mu až 1,75 promile! 

Babrák na tretiu? S
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Polícia SR - Banskobystrický kraj)

"Na mieste bol zadržaný a čelí obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Tento neuveriteľný príbeh bude musieť vyrozprávať sudcovi," uzavrela polícia. 

Viac o téme: NehodaVodičDychová skúškaPolícia BabrákBanskobystrická polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu