Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Progresívec Valášek prežíva najťažšie obdobie svojho života: Odchod milovaného človeka, takto mu dal zbohom!

Valášek sa musel navždy rozlúčiť so svojím otcom. Zobraziť galériu (3)
Valášek sa musel navždy rozlúčiť so svojím otcom. (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, Facebook/T.V.)

BRATISLAVA - Je veľmi ťažké, keď v období pandémie, kedy panujú pesimistické nálady a depresie a svetielko na konci tunela neprichádza, a osud vám k tomu nadelí ešte ďalšiu, mimoriadne veľkú ranu. Svoje by o tom mohol hovoriť nezaradený poslanec Národnej rady, ktorý sa počas týchto dní musel rozlúčiť s vlastným otcom. Tomáš Valášek oplakáva odchod svojho otca Jána, ktorého poznali aj v jednom zo známych futbalových klubov!

Valášek, ktorý do parlamentu kandidoval na listine strany Za ľudí a teraz pôsobí ako nezaradený a v Progresívnom Slovensku, to má teraz mimoriadne ťažké. "Zbohom otec," napísal nečakane v statuse Valášek, ktorý pridal aj fotografiu, na ktorej sú zachytení obaja.

Progresívec Valášek prežíva najťažšie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Tomas Valasek)

Pôsobil ako tímový lekár v známom klube

Ján Valášek bol povolaním lekár a jeho zručnosti poznali aj vo futbalovom klube FC Spartak Trnava, ktorý si rovnako uctil jeho pamiatku. "Prišiel do klubu krátko po jeho najlepšej ére a nezažil s ním európske úspechy, ale mal tú česť robiť s najväčšími hviezdami tých čias - Karolom Dobiášom, Ladislavom Kunom či Jozefom Adamcom - ako aj so silnou generáciou, ktorá prišla po nich: Peter “Pico” Zelenský, Vlastimil Opálek či Dušan Keketi. Pôsobil tiež počas trénovania legendárneho Antona Malatinského po jeho návrate z Viedne," píše futbalový klub na svojej stránke.

Progresívec Valášek prežíva najťažšie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/FC Spartak Trnava)

Valáškova lekárska kariéra podľa webu pokračovala v Kúpeľoch Piešťany; po nej si zriadil a až do dôchodku manažoval vlastnú rehabilitačnú prax.

Viac o téme: OtecSmrťTomáš ValášekFC Spartak TrnavaJán Valášek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu