Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Majiteľ burgrárne v Trnave stupňuje boj proti opatreniam: Výsmech hygienikom! Úrady prirovnal k fašistom

Majiteľ burgrárne v Trnave sa vysmieva hygienikom a opatreniam
Majiteľ burgrárne v Trnave sa vysmieva hygienikom a opatreniam (Zdroj: FB/Hollywood burger)

TRNAVA - Vyhlásenie ďalšieho lockdownu je pre mnohé prevádzky už neúnosné, no napriek tomu sa snažia opatrenia dodržiavať. Iné je to v prípade burgrárne v Trnave, ktorá od začiatku bojkotuje akékoľvek opatrenia.

Majiteľ burgrárne v Trnave stupňuje boj proti opatreniam: Výsmech hygienikom! Úrady prirovnal k fašistom (Zdroj: FB/Hollywood burger)

Majiteľ burgrárne v Trnave porušuje opatrenia od začiatku. Pri obsluhovaní svojich hostí nenosí rúško ani respirátor a nekontroloval ani to, či sú jeho hostia očkovaní alebo prekonaní. Ke'd mu do prevádzky prišla kontrola, bol arogantný, kričal po hygieničke aj policajtoch a opatrenia naďalej porušoval. Svojím konaním rozdelil ľudí na dva tábory - jedny jeho prístup schvaľujú, iní odsudzujú. 

Majiteľ burgerárne vyhlásil vojnu hygienikom aj polícii: VIDEO Agresívny aj po astronomickej pokute

"Beriem, že každého pandémia serie, ale dá sa tmu vzdorovať aj na normálnej a slušnej úrovni. Nie ako v 3. cenovej skupine urážať ľudí, ktorí sa dajú očkovať a ktorí majú na to iný názor. Takto sa nepodniká, pán majiteľ sa má ešte čo učiť," napísal Jaroslav. "Jediné miesto v Trnave, kde mi nechutil burger," pridal sa Matej. 

Naopak, nájdu sa aj pozitívne recenzie od ľudí, ktorí správanie sa majiteľa podporujú. "Perfektný personál. Nikto nás neobmedzoval, žiadny covid pas nás nebuzeroval, najedli sme sa v príjemnom prostredí do prasknutia, pokecali s majiteľom a na záver sa prešli po Trnave. Prídeme aj na budúce," napísala Katarína.

Veniec pred úradom

Burgráreň na sociálnej sieti zverejňuje aj rôzne videá, v ktorých zosmiešňujú opatrenia, ale aj hygienu. Neštítili sa ani toho, že zverejnili meno a adresu trnavskej hygieničky, ktorá kontrolovala, či dodržiavajú opatrenia. Najnovšie zverejnili video, v ktorom úrady nazývajú fašistickými a dali vyrobiť aj smútočný veniec za gastro prevádzky.

Okrem toho, zverejnili aj účet, na ktorý im môžu podporovatelia posielať peniaze. Tie pôjdu údajne na právnu pomoc, avšak účet nie je transparentný. 

Viac o téme: ReštauráciaPandémiaTrnavaKoronavírusLockdown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu