Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Adventná hra pre dospelých, s ktorou môžete vyhrať 200-tisíc eur: Máme pre vás špeciálny tip!

Vyhrať peniaze poteší vždy, ale pred najkrajšími sviatkami v roku obzvlášť Advertoriál Zobraziť galériu (2)
Vyhrať peniaze poteší vždy, ale pred najkrajšími sviatkami v roku obzvlášť (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Možno ste si to v návale povinností ani neuvedomili, ale Vianoce pomaly začínajú klopať na dvere. Ak si chcete spríjemniť blížiace sa adventné obdobie, predstavíme vám jednu zaujímavú možnosť.

Vyhrať peniaze poteší vždy, ale pred najkrajšími sviatkami v roku obzvlášť. Šťastie sa na vás môže usmiať aj vďaka Vianočnej lotérii od TIPOSUPočuli ste už vlastne o tejto hre? Pustiť sa do nej viete aj hneď, alebo si nechajte prekvapenie priamo až na Štedrý deň.

Zotrite každý deň jedno políčko

Princíp hry je veľmi jednoduchý. Žreb obsahuje tri hracie polia zakryté stieracou vrstvou. Vy môžete postupne hľadať výherné symboly nachádzajúce sa v hracích poliach pod číslami 1 až 24. Ak teda začnete 1. decembra a každý deň zotriete jedno pole, 24. decembra sa môžete dočkať výhry. Tú určuje stanovený počet rovnakých symbolov uvedených v legende.

Najvyššia suma v histórii

Tento rok sa prepisuje história Vianočnej lotérie. Hlavná výhra nebola ešte nikdy vyššia a vy tak môžete teraz zabojovať až o 200-tisíc eur, a to rovno dvakrát. Cena žrebu však zostáva rovnaká ako predtým – 7 eur. V okamžitej lotérii je pritom vyše 780-tisíc výherných žrebov a vaša pravdepodobnosť výhry je 1 : 3,17. 

Zvýšte svoju výhru s Extra bonusom  

Okrem hlavnej výhry môžete získať aj ďalšie zaujímavé sumy – 10-tisíc či 5-tisíc eur. Celkovo sa v hre Vianočná lotéria rozdáva až vyše 12 miliónov eur. Môžete získať aj Vianočný bonus a Extra bonus. Ak zotriete hracie polia, nájdete symbol 5X alebo 10X, svoju výhru navýšite až o 5-násobok alebo 10-násobok svojej výhry. 

Ideálny darček pod stromček

Žreb Vianočná lotéria, ktorý spoločnosť TIPOS každoročne prináša na trh už viac ako 20 rokov, sa medzi Slovákmi teší veľkej obľube. Pokiaľ ste vy, členovia vašej rodiny či známi veľkí nedočkavci, nemusíte ich zapojiť do adventnej hry. Žreb im môžete darovať kedykoľvek až do konca decembra a môžu si ho zotrieť hneď. Žreb Vianočná lotéria sa navyše hodí aj ako darček pod vianočný stromček. Kúpiť sa dá na ktoromkoľvek predajnom mieste TIPOSU vo vybraných trafikách, na poštách, prípadne u pouličného predajcu.

VIAC O VIANOČNEJ LOTÉRII

Adventná hra pre dospelých,
Zobraziť galériu (2)

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou TIPOS.

Viac o téme: AdventHraTIPOSVianočná lotéria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu