Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráľovná škandálov Tabak opäť na scéne: V hlavnej úlohe ružová! Priaznivcov prosila o radu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR - Jakub Kotian)

BRATISLAVA – Kontroverzná poslankyňa Romana Tabak vždy vie, ako namútiť vodu. Do povedomia verejnosti sa dostala po tom, ako zapaľovala kahanec za Milana Lasicu pri odpadkovom koši pred štúdiom L+S, následne, ako sa kúpala pravdepodobne v jednom z horských potokov v Tatrách. Posledne ľudí zdvihla zo stoličky jej účasť na proteste za zákon, za ktorý sama hlasovala. Teraz pre ľudí pripravila anketu.

Kým doteraz bola brunetka, po novom má ružový melír. Reč je o kontroverznej poslankyni za OĽaNO Romane Tabák. Tá na aktuálnu schôdzu parlamentu, ktorá sa začala v utorok, prišla s novými vlasmi. Konce jej totiž zdobí ružový melír.

Kráľovná škandálov Tabak opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: IG / Romana Tabák)

A s touto novinkou sa podelila so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti Instagram. Na nej totiž v príbehu zverejnila fotografiu, ako sa skláňa ku kočiaru so synom Isaacom, pričom je vidieť dvojfarebný vrkoč. Ešte nedávno na proteste proti návrhu Anny Záborskej na sprísnenie interrupcií, bola čisto bruneta. Tento protest sa konal v pondelok 18. októbra a Tabák si zaň vyslúžila spŕšku kritiky. Dôvodom bolo, že sa na ňom zúčastnila po tom, ako zaň v prvom čítaní zahlasovala.


Poslankyňa Tabák má na konte ďalší trapas: FOTO Účasť na proteste, veď za tento zákon sama hlasovala!


Archívne VIDEO Ulice Bratislavy zaplnil dav ľudí protestujúcich proti sprísneniu interrupcií 

Ulice Bratislavy zaplnil dav ľudí protestujúcich proti sprísneniu interrupcií (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Tabák krátko na to na instagrame zverejnila ďalší príbeh – tentokrát s anketou. Na fotografii sedí v pléne parlamentu už s ružovými vlasmi a otázka znela jasne – má si nechať ružové vlasy, alebo sa vrátiť k prirodzeným hnedým vlasom? Jej sledovatelia v tom majú jasno – až 65 percent z nich totiž hlasovalo, aby sa vrátila čisto k hnedej farbe.

Kráľovná škandálov Tabak opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: IG / Romana Tabák)

Viac o téme: Anketa ProtestRužové vlasyHnedé vlasyNRSRRomana Tabák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu