Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Otrasné zábery natočené počas cesty: Masturbácia priamo vo vlaku! Muža už hľadá polícia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA – V posledných mesiacoch sme vás opakovane upozornili na prípady mužov, ktorí sa bez hanby uspokojovali priamo vo vlaku plnom ľudí, často pred zrakmi mladých dievčat a žien. Jedného takého zachytila kamera telefónu aj koncom septembra.

Incident sa odohral ešte koncom septembra na trati medzi Dunajskou Stredou a Bratislavou. Ako upozornila trnavská krajská polícia, neznámy muž sa priamo pred zrakmi cestujúcich uspokojoval rukou. Neprekážalo mu ani to, že vo vozni nebol sám.

"Nečakaný výhľad sa naskytol aj žene, ktorá si časť jeho výkonu natočila na mobil a video nám poslala. Teraz mužovi hrozí nielen všeobecná hanba, ale aj obvinenie z prečinu výtržníctva," uviedla polícia.

Upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov

Muž sa rukou uspokojoval priamo vo vlaku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Exhibicionisti majú podľa ich slov nutkavú potrebu odhaľovať sa na verejnosti, prípadne sa pred zrakmi okoloidúcich aj uspokojovať. Vo väčšine prípadov nebývajú agresívni, no aj tak môžu spôsobiť ich obetiam, najmä mladším ženám a deťom, psychickú traumu. "Preto takéto správanie neberieme na ľahkú váhu. Polícia rieši každý prípad individuálne, podľa závažnosti a následkov ich konania," uviedli.

VIDEO Otrasné zábery natočené
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Tieto prípady môžu byť riešené ako priestupok proti verejnému poriadku. Upozornili však, že ak je správanie exhibicionistu agresívnejšie a obťažujúce, dopustí sa trestného činu výtržníctva. "V takomto prípade môže skončiť za mrežami až na 3 roky a svoju pýchu bude môcť ukazovať akurát tak spoluväzňom," dodali.

Polícia sa teraz pokúša muža na videu stotožniť. Ak ste ho spoznali, kontaktujte ju prostredníctvom sociálnej siete Facebook alebo na telefónnom čísle 158.

 

Viac o téme: VlakMasturbáciaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu