Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

TOTÁLNA drzosť! Muž si v Bratislave fotí dvere bytov: Polícia žiada verejnosť o pomoc, nepoznáte ho?

(Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – tak tomu sa povie vrchol absolútnej drzosti. Reč je o mladíkovi, ktorý si veselo pobehuje po bytovkách v bratislavskej mestskej časti a popri tom si fotí dvere a cylindrické vložky bytov. Polícia sa teraz obracia s prosbou na verejnosť – nepoznáte muža vo videu?

Video sa začína celkom nevinne. Je na ňom vidieť mladý muž, ktorý sa pohybuje po schodisku. Následne sa ten istý muž, už s kapucňou na hlave a rúškom na tvári objavi s telefónom v ruke, pričom je jasne vidieť, že si fotí či natáča vchod do bytu. To však zrejme nevedel, že ho pri tom natáča kamera umiestnená v „kukátku“ dverí.

TOTÁLNA drzosť! Muž si v Bratislave fotí dvere bytov, nepoznáte ho? (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

Podľa polície nejde o ojedinelý prípad.Policajti Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave III sa v súvislosti s objasňovaním viacerých prípadov majetkovej trestnej činnosti obracajú na verejnosť, so žiadosťou o stotožnenie neznámeho muža,“ informovali na sociálnej sieti s tým, že daný muž sa v priebehu niekoľkých dní pohyboval po chodbe jednej bytovky, kde si na telefón natáčal dvere a cylindrické vložky do bytov.V prípade ak disponujete informácie k mužovi na nižšie uvedenom videu, môžete nám ich poskytnúť telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak spraviť formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj,“ uzavrel policajti.  

 

Viac o téme: MužPátraniePolícia Bratislavská polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu