Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšie nechutné VIDEO: Muž sa vo vlaku pravidelne uspokojuje v blízkosti žien, vyskytuje sa náhodne!

Muž robil vo vlaku úplné nechutnosti! Zobraziť galériu (3)
Muž robil vo vlaku úplné nechutnosti! (Zdroj: Instagram.com/stop_catcalling_now, TASR/Pavel Neubauer)

BRATISLAVA - Odporné nechutnosti! Len takto sa dá nazvať najnovší prípad postaršieho muža z vlaku, ktorý sa objavil na sociálnych sieťach. Toho viacerí prichytili pri tom, ako za bieleho dňa počas cesty týmto dopravným prostriedkom v blízkosti žien masturbuje. Tie majú strach hlavne z toho, že tento muž sa objavuje v rôznych vlakových a električkových spojoch po Slovensku.

"Bohužiaľ, pokračujeme v uverejňovaní príbehov obetí sexuálneho násilia vo vlakoch,". Takto smutne začína jeden z príspevkov stránky Stop Catcalling Now, ktorý sa pravidelne venuje spomínanej téme a inak to nebolo ani teraz. Do správ sa im totiž dostalo množstvo videí istého muža v staršom veku, ktorý sa vraj pravidelne uspokojuje v blízkosti mladých žien, ak pri nich sedí vo vlaku. "Jeho konanie nemôže ostať nepotrestané a takýto ľudia musia niesť za svoje správanie následky," píše stránka, ktorá svojimi príspevkami už dopomohla k obvineniu podobne zmýšľajúcich ľudí.

Aktualizované 13:38

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčine Danky Adámikovej sa polícia už prípadom zaoberá.

Z celého incidentu dokonca najnovšie vyplávalo na povrch aj nechutné video tohto muža. Ten si všetko pravidelne ukrýva pod batoh, s ktorým sa na verejnosti objavuje.

Pozor, obsah videa nie je určený maloletým divákom!

Bohužiaľ, je tu ďalší zvrhlík

Stránka sa dlhšie venuje podobným prípadom a na poslednom z nich sa podarilo aj dotyčného páchateľa vďaka fotkám a videám vypátrať a priviesť pred spravodlivosť. Podobný cieľ si sľubujú aj teraz, keď sa v správach od viacerých dievčat objavil ďalší takýto pán. "Asi pred mesiacom sme s kamarátkami išli zo Žiliny domov. Bol podvečer a v plne osvetlenom vagóne rýchlika sa nám stalo presne to isté, čo tej dievčine. Na vedľajšej sedačke sedel hnusný starý chlap, ktorý sa začal obšťastňovať v momente, ako sme si sadli," popisuje ďalšia obeť tejto traumatizujúcej skúsenosti.

Ďalšie nechutné VIDEO: Muž
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram.com/stop_catcalling_now)

Starší muž sa objavuje na viacerých miestach

Najhoršie na tom je, že "vďaka" rýchlikom má tento muž očividne väčší dosah a objavuje sa na viacerých miestach, o čom svedčí aj ďalšia správa. Ženy ho dokonca priamo z týchto fotiek pri čine spoznali. "Chcem sa len vyjadriť k poslednému postu. Tohto pána som stretla tiež a odohrala sa tá istá situácia pri mne, keď som išla električkou zo Starého Smokovca do Popradu. Hneď ako som si odsadla a povedala to potichu kamarátkam, tak sa zdvihol a na ďalšej zastávke vystúpil, ale ako som videla z okna, len si presadol do druhého vozňa," popisuje ďalšia šokovaná cestujúca.

Ďalšie nechutné VIDEO: Muž
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram.com/stop_catcalling_now)
 

V rámci medializácie spomínaného pána sme sa obrátili aj na policajné zložky, ktoré zatiaľ svoj pohľad na tento prípad neposkytli.

Viac o téme: VlakMužMasturbovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu