Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragický začiatok víkendu na východe: Muž († 32) skončil zakliesnený pod autom, v ňom bolo aj malé dieťa!

Vodič sa s autom prevrátil a ostal pod ním zakliesnený. Zobraziť galériu (3)
Vodič sa s autom prevrátil a ostal pod ním zakliesnený. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

SOBRANCE/ÚBREŽ - Už takmer na dennej báze sme svedkami tragických nehôd na cestách, pri ktorej často vyhasne aj ľudský život. K takej, bohužiaľ, došlo aj počas tejto soboty krátko pred 3.30 v obci Úbrež v okrese Sobrance. O život tam prišiel len 32-ročný vodič, ktorý s vozidlom narazil do priekopy a s autom sa prevrátil na strechu. V aute pritom nebol sám a zranila sa aj maloletá osoba!

Práve počas začiatku víkendu sa vodič premiestňoval v obci z jedného objektu do druhého. "Podľa doterajších zistení viedol dnes (18.9.) krátko pred 03.30 hodinou 32-ročný vodič z okresu Sobrance osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octavia v obci Úbrež (okr. Sobrance), v smere od poľnohospodárskeho družstva k obecnému úradu," popisuje okolnosti nehody polícia.

Tragický začiatok víkendu na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polcía SR - Košický kraj)

Zrejme podcenil nočnú vozovku a skončil v priekope

Podľa polície muž pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovke, a poveternostným podmienkam narazil do priekopy a s vozidlom sa prevrátil na strechu. Celá situácia sa však ešte zdramatizovala. "Počas toho však z vozidla vypadol a ostal zakliesnený pod vozidlom. Žiaľ, zraneniam, ktoré pri dopravnej nehode utrpel, vodič na mieste podľahol," popisuje šokujúce závery nehody polícia.

Najhoršie však na tom je, že muž v aute nebol sám. "Spolu s ním sa vo vozidle viezla aj maloletá osoba, ktorá podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s dobou liečenia do 7 dní," uviedli policajné zložky.

Tragický začiatok víkendu na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polcía SR - Košický kraj)

Predbežná škoda bola podľa orgánov vyčíslená na 3 000 eur. "To, či nebohý vodič požil pred jazdou alkoholické nápoje alebo iné omamné a psychotropné látky, bude zisťované pri pitve. Po dôkladnom zadokumentovaní tejto tragickej udalosti polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodali policajti.

Viac o téme: NehodaVýchodSobranceÚbrež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu