Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragická smrť v Maduniciach: Mužov zaliala žumpa, vo veci už koná polícia!

(Zdroj: TV JOJ)

MADUNICE – Smrť, ktorú by nechcel zažiť nikto z nás! Dvaja muži išli preveriť nahlásenú poruchu na kanalizácii jedného rodinného domu v Maduniciach. To však zrejme netušili, akú hororovú situáciu zažijú. Oboch totiž zalial obsah kanalizácie. Porucha jedného z nich stála život. Vo veci už koná polícia!

Tragická udalosť sa stala v nedeľu večer v Maduniciach (okres Hlohovec). Podľa slov trnavských policajtov boli dvaja muži vo veku 33 a 62 rokov skontrolovať nahlásenú poruchu na kanalizácii rodinného domu.

Po vstupe do prázdnej žumpy, cez ktorú už prechádzalo potrubie, došlo k jeho poškodeniu. Oboch mužov zalial obsah kanalizácie. Staršieho muža, vo 62 rokov, sa podarilo rodine a susedom vytiahnuť,“ informovali policajti na sociálnej sieti. Podľa portálu noviny.sk bol zachránený 62-ročný muž prevezený do nemocnice v Piešťanoch.

Druhý z mužov ale také šťastie nemal.33-ročný muž na mieste nešťastnej udalosti, aj napriek poskytnutej 1. pomoci, podľahol,“ dodali trnavskí policajti.

Ako následne uviedli, vo veci už začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Polícia naďalej preveruje okolnosti, za ktorých došlo k tragédii,“ uzavreli muži zákona.

Viac o téme: ŽumpaPolícia MaduniceTragická udalosťTrnavskí policajtiZaliatie žumpou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu