Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Za OČKOVANIE dostanete odmenu: S dvoma dávkami máte vyššiu šancu! Štát spúšťa lotériu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Gettyimages.com, Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Každý, kto sa už dal, alebo sa ešte len dá zaočkovať proti ochoreniu COVID-19, bude môcť získať finančnú výhru. Princíp očkovacej prémie bude jednoduchý. Zaočkovaná osoba sa musí od 1. augusta 2021 zaregistrovať na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk a bude zaradená do žrebovania o finančné výhry. Informovalo o tom Ministerstvo financií (MF) SR.

Do žrebovania o očkovaciu prémiu sa budú môcť zapojiť všetci zaočkovaní bez ohľadu na to, kedy a aká vakcína im bola podaná. Registrovať sa teda budú môcť aj ľudia, ktorí boli zaočkovaní medzi prvými.

Matovič oznámil, že vytvorili priestor na ucelené informácie ohľadom očkovacej lotérie (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Za OČKOVANIE dostanete odmenu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: MF SR)

Ľudia s druhou dávkou budú mať vyššiu šancu

Keď sa zaočkovaní prihlásia do prémie, automaticky v nej ostávajú počas všetkých kôl žrebovania. Všetci zaregistrovaní budú po overení údajov automaticky zaradení do žrebovania po prvej dávke vakcíny. Po zaočkovaní druhou dávkou budú mať dvakrát vyššiu šancu na výhru. Ministerstvo financií bude informácie aktualizovať na svojej stránke

Štát bude odškodňovať za očkovanie prémiou a sprostredkovateľským bonusom (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Sprostredkovateľský bonus

Sprostredkovateľský bonus je finančná odmena pre ľudí, ktorí motivovali iných vo svojom okolí, aby sa dali zaočkovať. Sprostredkovateľ môže získať odmenu tak, že zaočkovaná osoba sa od 1.8.2021 zaregistruje na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk, získa špecifický kód a ten následne odovzdá osobe (sprostredkovateľovi), ktorá ju motivovala na očkovanie.

Igor Matovič
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR - Jaroslav Novák)

Bonus si môže sprostredkovateľ uplatniť až vtedy, keď osoba, ktorú motivoval na očkovanie, absolvovala obe dávky vakcíny alebo jednu dávku vakcíny od spoločnosti Johnson & Johnson, najneskôr však do 31.októbra 2021.

Ľudia, ktorí absolvujú kompletné očkovanie ešte pred spustením systému, teda v termíne od 1. júla 2021 do 1. augusta 2021, budú musieť svojho sprostredkovateľa prihlásiť do 7 dní od spustenia registrácie, teda do 7 augusta 2021. Aj v tomto prípade platí, že záujemcovia o očkovanie nemusia čakať na spustenie registrácie, ale môžu sa očkovať už teraz. Prihlasovanie (registráciu) plánuje ministerstvo financií spustiť od 1.8.2021 prostredníctvom špeciálnej webovej stránky www.bytzdravyjevyhra.sk

Viac o téme: OčkovanieVýhraKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu