Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Boli sme pri tom: Posledná noc opatrení s nočným primátorom a hliadkami, ako to dopadlo?

Posledná noc opatrení s nočným primátorom a hliadkami Zobraziť galériu (12)
Posledná noc opatrení s nočným primátorom a hliadkami (Zdroj: Topky.sk/ Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Úderom polnoci sa na Slovensku skončil núdzový stav. Včerajší večer bol tak posledným, kedy terasy barov mali byť otvorené len do deviatej večer a stále platil zákaz zhromažďovať sa. Bolo to naozaj tak? Dodržiavali ľudia opatrenia, alebo už ignorovali všetky zákazy? Nočným primátor Martin Královič a hliadky mestskej polície v teréne upozorňovali návštevníkov mesta na dodržiavanie pravidiel. Topky.sk boli pri tom.

Po dažďových dňoch včera večer počasie prialo zábave a popíjaniu v centre hlavného mesta. Posledný deň núdzového stavu väčšina návštevníkov Starého Mesta sa správala disciplinovane a po upozorneniach mestských policajtov a nočného primátora sa v kľude rozišla, opustila ulice a išla domov.

Posledná noc opatrení s nočným primátorom a hliadkami

Najviac ľudí bolo tradične pred Starou Tržnicou. Domáci, skupiny zahraničných turistov sa bavili v skupinách. Niektorým „partičkám“ podgurážených Slovákov sa nepáčilo, že pri kontrole s mestskými policajtmi sú aj topky.sk. Prišlo aj na vulgárne nadávanie.

KORONAVÍRUS Remišová v tom má jasno! Je čas, aby sme uvoľnili opatrenia a zrušili núdzový stav

Po pokojných upozorneniach mestských policajtov a nočného primátora sa o 21,15 pred Starou Tržnicou vyľudnilo. S hliadkami sme sa vydali kontrolovať aj ďalšie časti centra mesta. Prišlo na pokuty a aj emócie v otázkach lásky.

Viac sa dočítate v pondelkovej reportáži na zregiony.sk.

Viac o téme: KoniecHliadkyZákaz vychádzaniaNúdzový stavNoční primátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu