Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Štylistka Ziegler si posvietila na ďalšie osobnosti politiky: Pochvala pre Laššákovú, kritika Rašiho a hrôza Kozelová!

Ľubica Laššáková, Richard Raši, Monika Kozelová Zobraziť galériu (6)
Ľubica Laššáková, Richard Raši, Monika Kozelová (Zdroj: TASR/Topky/Vlado Anjel, Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Aby to nevyzeralo, že kritika za reprezentáciu sa dostáva len aktuálnej vládnej špičke, štylistka Andrea Ziegler si pre zmenu posvietila na zástupcov najsilnejšej opozičnej strany, ale aj poslankyňu koalície! Záver? Pochvala pre exministerku Ľubicu Laššákovú (Hlas-SD), ale aj poriadne tvrdá kritika. Čím ju sklamal Richard Raši (Hlas-SD) a čo odkazuje Monike Kozelovej (OľaNO)?

Politici nereprezentujú iba seba, ale aj nás občanov. Týka sa to nielen vrcholných predstaviteľov vlády, ale aj poslancov Národnej rady. Svojim odevom totiž dávajú najavo aj úctu k tejto inštitúcii. Štylistka Andrea Ziegler opakovane pripomína, že naši politici by sa mali inšpirovať západom a to nielen v obliekaní, ale v celkovej úrovni komunikácie.

Exministerka Laššáková má s nástupkyňou vážny problém: Čo všetko Milanovej vyčíta? (Zdroj: Topky - Ján Zemiar)

Z „kocúra v čižmách“ skutočná dáma

Najväčšiu pochvalu si vyslúžila exministerka kultúry (v tom čase za Smer-SD), aktuálne nezaradená poslankyňa a členka strany Hlas-SD Ľubica Laššáková. Práve tá sa v minulosti zapísala do pamäti národa, keď si menovací dekrét z rúk exprezidenta Andreja Kisku prevzala v Prezidentskom paláci v čižmách. 

Ľubica Laššáková v Prezidentskom
Zobraziť galériu (6)

Štylistka sa jej však v tomto ohľade zastala. „Nebola to chyba pani Laššákovej, lebo na toto mal myslieť tím strany. Politik nemusí mať naštudované všetky detaily obliekania, ale má mať okolo seba ľudí, ktorí sa mu o imidž a všetky náležitosti postarajú. Ak exministerka v danom momente nemala so sebou vhodné topánky, proste ich bolo treba ísť kúpiť,“ zdôraznila Ziegler a kombináciu v ktorej sa Laššáková objavila na tlačovej konferencii od srdca pochválila. „Bývalej ministerke kultúry to veľmi pristane. Bielo čierna  kombinácia v tomto podaní nie je nudná. Je to dostatočne konzervatívne, ale tiež ženské. Dáma!,“ uzavrela štylistka.

Ľubica Laššáková
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TOPKY/Ján Zemiar)

Sklamanie z Richarda Rašiho

Strana Petra Pellegriniho štandardne vyzerá „ako zo škatuľky". Preto nemilo prekvapil práve Richard Raši. Vysoký a štíhly muž sa dopustil prešľapu, ktorý nepochválila ani štylistka. „Na to, že som si zvykla u opozície z pohľadu imidžu určitú dokonalosť, som prekvapená, že pán Raši upustil od vhodnej etikety, ktorá sa patrí na pôde Národnej rady. Sako by malo byť na prvý gombík zapnuté. Každá strana by mala mať v komunikačnom tíme imidž poradcu, ktorý dbá na tieto možno nepodstatné drobné detaily. Zbytočne to ruší a odpútava to pozornosť,“ skritizovala Ziegler.

Richard Raši
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Z teplákov do „obrusu“?

Do Národnej rady sa nevhodne obliekla poslankyňa OľaNO Monika Kozelová. Po tom, čo bola pred časom „prichytená“ v teplákoch si zvolila zvršok, ktorý nápadne pripomínal obrus, či zásteru. Ako jej odev zhodnotila odborníčka?„V prípade tejto dámy by som sa vyhýbala veľkým kvetinovým farebným vzorom. Navyše by bola vhodnejšie voľba neutrálnej konzervatívnejšej farby. Napríklad tmavomodrá,“ odporučila Andrea Ziegler, ktorá opakovane apeluje na to, že vzhľad ovplyvňuje dôveryhodnosť politikov rovnako ako neverbálna komunikácia.  

Monika Kozelová na rokovaná
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Natália Jaburková)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu