Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Červená-nečervená, staroľubovnianski vodiči jazdia, ako chcú: VIDEO Polícia netají pobúrenie

Vodiči na ceste medzi obcami Hniezdne a Kamienka totálne ignorujú červenú
Vodiči na ceste medzi obcami Hniezdne a Kamienka totálne ignorujú červenú (Zdroj: FB/Polícia SR - Prešovský kraj)

STARÁ ĽUBOVŇA – Na ceste II/543 medzi obcami Hniezdne a Kamienka prebieha rozsiahla rekonštrukcia a premávku v danom úseku riadi semafor. Realita je však úplne iná. Polícia ukázala zábery, ako šoféri ignorujú červenú.

V staroľubovnianskom okrese na ceste II/543 medzi obcami Hniezdne a Kamienka prebieha rozsiahla rekonštrukcia a rozširovanie vozovky. Práce potrvajú do októbra. V danom úseku je nateraz umiestnené prenosné dopravné značenie vrátane dočasnej svetelnej signalizácie. Semafor však vodiči nerešpektujú, čo nahnevalo policajtov.

Vodiči na ceste medzi obcami Hniezdne a Kamienka totálne ignorujú červenú (Zdroj: FB/Polícia SR - Prešovský kraj)

„Vzhľadom k zabezpečeniu bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky v tomto úseku, ako aj zabezpečeniu bezpečnosti pracovníkov vykonávajúcich práce budú ľubovnianski dopraváci vykonávať výkon služby v tomto úseku vo zvýšenej miere. Dôvodom je viacero podnetov, že vodiči motorových vozidiel nerešpektujú svetelnú signalizáciu (presne ako vo videu) a svojím správaním ohrozujú ostatných účastníkov cestnej premávky, hlavne však svojou nezodpovednosťou vytvárajú kolízne situácie pri prejazdoch vozidiel záchranných zložiek,“ uviedli ochrancovia zákona na sociálnej sieti s tým, že polícia bude v úseku využívať aj inštitút objektívnej zodpovednosti. „Vodičov žiadame o rešpektovanie svetelnej signalizácie a dopravného značenia v danom úseku,“ dodali policajti.

Viac o téme: ČervenáSemaforVodičiPolícia HniezdneKamienka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu