Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poslanec napadol len 16-ročného tínedžera: Rodičia zverejnili VIDEO! Chcú podať trestné oznámenie

Napadnutý tínedžer. Zobraziť galériu (2)
Napadnutý tínedžer. (Zdroj: Reprofoto/TV JOJ)

HORNÝ ZEMPLÍN - Rodičia 16-ročného chlapca z východného Slovenska zverejnili video, ktoré zachytáva, ako poslanec mestského zastupiteľstva napadol ich syna.

O napadnutí len 16-ročného chlapca z východného Slovenska informovala televízia JOJ. Rodičia sa rozhodli zverejniť aj video, na ktorom vidno, ako poslanec miestneho zastupiteľstva napadol ich syna. Podľa nich, deti s ním mali problém už večer predtým. 

Polícia opäť v pohotovosti: Bratislavčan (50) mal napadnúť svoju bývalú manželku

"Oni oslavovali narodeniny na pozemku urbárskeho lesného spoločenstva, kde prišiel pán poslanec, ktorý ich už v ten večer napadol a vyhnal z pozemku, že vraj je jeho," povedal otec napadnutého chlapca pre televíziu. Celá situácia tak zrejme vyvrcholila na druhý deň, keď poslanec zaútočil na chlapca aj fyzicky. 

Poslanec napadol tínedžera
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/TV JOJ)

"Nemal to riešiť tak, ako to riešil a pravdepodobne to ľutuje. Mohol ísť za rodičmi a povedať, že váš chlapec sa nespráva na verejnosti, tak ako má," povedal starosta obce Ladislav Hakulin. Podľa neho má veľký vplyv na správanie sa detí, ale aj dospelých koronakríza. Rodičia sú však rozhodnutí podať trestné oznámenie. Poslanec sa k incidentu vyjadriť nechcel a televízii sa vyhrážal trestným oznámení. 

 

Viac o téme: NapadnutieTínedžerPoslanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu