Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kotleba má vážny problém: Podľa exmanželky porušil rozhodnutie súdu tým, že si syna z Egypta bez slova zobral!

Kotleba sa mohol dopustiť rozhodnutie súdu. Zobraziť galériu (3)
Kotleba sa mohol dopustiť rozhodnutie súdu. (Zdroj: Facebook/Marian Kotleba)

BANSKÁ BYSTRICA - Predseda ĽSNS má po tom, ako si zobral z Egypta syna od exmanželky, na krku zrejme ešte vážnejší problém, než ako si myslel. Podľa Frederiky sa mal jej bývalý manžel dopustiť porušenia rozhodnutia súdu o opatere ich 5-ročného syna.

Tvrdí to samotná Frederika, ktorá sa vyjadrila pre TV Markíza cez sociálnu sieť.. Manželstvo Kotlebovcom vydržalo do minulého roka, kedy súd zveril ich spoločného syna do starostlivosti mame. Zároveň stanovil aj presný harmonogram, kedy sa chlapec môže stretávať s otcom. A tu nastal problém.


Kotleba sa po hodinách čakania konečne ozval cez VIDEO: Nijaký únos, ale so synom vraj oslavujú narodeniny!


Marian Kotleba natočil video so synom (cenzurované) (Zdroj: Facebook/Marian Kotleba)

Porušenie rozhodnutia súdu?

Podľa jeho exmanželky Frederiky prišiel do Egypta v polovici apríla, so synom trávil veľa času aj na hotelovej izbe predsedu ĽSNS. Manželke však nepovedal nič o jeho náhlom presune na Slovensko, ktorý pravdepodobne uskutočnil pomocou nočného letu do Viedne.

Frederika Kotlebová so synom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

"Čakám, či sa ozve, či aspoň napíše správu, že kedy mi chce syna vrátiť, alebo či to budem musieť riešiť oficiálnou cestou. Toto, čo urobil, sa naozaj nerobí a už vôbec nie niekomu, s kým sa vždy riadne dohodol. Príde mi to ako veľký podraz od neho a nikdy mu už nebudem dôverovať,“ napísala cez sociálnu sieť zúfalá exmanželka Frederika.

Dodala, že jej syn sa nepýtal otca na otázku, kedy sa vrátia na Slovensko, len sa ho pýtal, "Kedy ocino príde?", lebo s nim chcel tráviť čas. Políciu ani prokuratúru Frederika vraj zatiaľ nekontaktovala. 

Kotleba vo videu so synom na kolenách tvrdí, že nešlo o únos

Kotleba po tomto kroku nahral aj odkaz. "Má to byť reakcia na tie medializované správy, že som uniesol svojho vlastného syna z Egypta, čo je absolútna hlúposť. Malý bol v Egypte v kuse šesť mesiacov. Odišiel tam vtedy, keď som mal koronu alebo vírus, alebo čo to bolo,“ hovorí Kotleba so synom sediacim na kolenách vo videu, ktoré zverejnil v stredu večer na sociálnej sieti.

Kotleba má vážny problém:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

"Keďže tu všetci v panike, v opatreniach mali v hlavách chaos a ja som vlastné dieťa ani nemohol zaniesť do škôlky, tak som ho poslal so starkou do Egypta za svojou mamou, ale po 6 mesiacoch jednoducho keď vám dieťa každý druhý deň v telefóne povie "Ocko, kedy prídeš?" tak to už sa nedalo vydržať a museli sme to nejako vyriešiť," vysvetľoval vo videu svoje konanie Kotleba.

Viac o téme: únosSynEgyptFrederikaMarian Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu