Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Heger si nevzal príklad od Matoviča a má nových Charlieho anjelov: Premiér predstavil svoj tím hovorkýň

Heger má nové hovorkyne. Zobraziť galériu (3)
Heger má nové hovorkyne. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Úrad vlády SR)

BRATISLAVA - Po tom, ako sa mnohé inštitúcie za predchádzajúcej vlády Igora Matoviča sťažovali na to, že s premiérom bola zlá komunikácia, Heger sa rozhodol nenasledovať tento príklad a predstavil verejnosti svoj nový hovorcovský tím. Ide pritom o tri ženy, ktoré sa v médiách a v televíziách pohybujú už dlhodobo.

Úrad vlády (ÚV) SR posilňuje svoj komunikačný tím. Novou poverenou riaditeľkou tlačového a informačného odboru bude Simona Mikušová, ktorá podľa slov ÚV pôsobila od roku 2004 v médiách. Pribudnúť by mal aj hovorca premiéra. Informoval o tom Úrad vlády SR.

Simona Mikušová
Zobraziť galériu (3)
Simona Mikušová  (Zdroj: Úrad vlády SR)

Pandemický zákon by mal byť pripravený do konca mesiaca, uviedol pred rokovaním vlády premiér Heger (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Mikušová podľa slov úradu berie ponuku pracovať v tejto pozícii po rokoch pôsobenia v médiách a na akademickej pôde ako výzvu. "Som si vedomá zodpovednosti, ktorú táto pozícia prináša. Mojím cieľom je nastaviť profesionálnu a korektnú komunikáciu smerom k verejnosti a médiám. Do tímu pribudne aj hovorca premiéra, ktorého verejnosti aj médiám predstavíme čoskoro," uviedla.

Agáta Staneková, Simona Mikušová a Lucia Ježeková Havlíková
Zobraziť galériu (3)
Agáta Staneková, Simona Mikušová a Lucia Ježeková Havlíková  (Zdroj: Úrad vlády SR)

ÚV doplnil, že ďalšími členkami komunikačného tímu sa stanú Agáta Staneková a Lucia Ježeková Havlíková, ktoré rovnako dlhšiu dobu pôsobili v médiách.

Viac o téme: KomunikáciaTímEduard HegerSimona MikušováHovoryne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu