Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Autentické VIDEO zo zásahu NAKA! Pri Gelnici zadržala muža obvineného z objednávky vraždy

Zásah NAKA v Jaklovciach
Zásah NAKA v Jaklovciach (Zdroj: FB/Polícia SR)

JAKLOVCE – Národná kriminálna agentúra (NAKA) zasahovala v Jaklovciach pri Gelnici. V jej rukách skončil muž obvinený z objednávky úkladnej vraždy. Polícia ukázala zábery zo zadržania.

NAKA spolu s prešovským pohotovostným policajným útvarom zadržala R. V. K zadržaniu muža obvineného z objednávky úkladnej vraždy došlo v stredu v obci Jaklovce.

NAKA zasahovala v Jaklovciach, zadržala obvineného z objednávky vraždy (Zdroj: FB/Polícia SR)

Muž sa mal podľa polície úkladnej vraždy dopustiť v štádiu pokusu formou účastníctva ešte v roku 2013. „Miestom úkladnej vraždy mal byť kopec Jahodná pri Košiciach,“ uviedli ochrancovia zákona. „Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony viac informácií nie je možné poskytnúť,“ dodal hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Čítajte aj: Košičana (36) prekvapili kukláči: FOTO Našli u neho drogy! Minimálne rok ich mal aj distribuovať

Za tento skutok už boli odsúdení jeho  vykonávatelia. Strelec Róbert Nigut na 25 rokov odňatia slobody a vodič pri pokuse vraždy, Gabriel Hojsák, na 15 rokov väzenia.

Hojsáka, vodiča člena východoslovenského gangu okoličányovcov Róberta Niguta, odsúdil v stredu na svojom verejnom zasadnutí Najvyšší súd (NS) SR za vraždu v štádiu pokusu spolupáchateľstvom. Po odsúdenom Nigutovi sa stále bezúspešne pátra a pred rokmi bol na neho vydaný európsky a medzinárodný zatykač. Rovnako sa pátra aj po bosovi skupiny Okoličánym.

Viac o téme: VraždaPokusZadržanieGelnicaNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu