Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Strach o rodinu: Poslanca Sme rodina v noci prekvapili zlodeji

Ľuboš Krajčír
Ľuboš Krajčír (Zdroj: Lenka Bollardtova)

BRATISLAVA - Poriadny šok zažil koaličný poslanec NR SR za Sme rodina Ľuboš Krajčír v noci z utorka na stredu vo svojom byte z jednej z lukratívnych častí Bratislavy. Dvaja muži mohutnejších postáv mu zvonili na dvere. Okamžite volal políciu. A do rána nemohol pre strach o rodinu spať.

Bratislavský kraj má prázdniny a niektorí napriek opatreniam vycestovali na chalupy mimo hlavného mesta. Mnohé byty zostali tak prázdne. A to sa niektorí zlodeji snažili využiť. V lukratívnej časti hlavného mesta, kde je viac apartmánov, dvaja muži v noci skúšali, či majitelia bytov sú doma. „Niečo pred druhou hodinou rannou mi niekto zvonil do bytu. Na kamere som videl, že ide o dvoch mužov v strednom veku mohutnejších postáv. Okamžite som volal políciu,“ povedal pre topky.sk Ľuboš Krajčír.

Priznal, že strach nemal tak o seba, ako o deti a manželku. Keď policajti prišli po desiatich minútach, prešiel s nimi celé okolie. No nikoho nezazreli. Na druhý deň okamžite kontaktoval v skupine na sociálnej sieti susedov a pýtal sa, či oni niekoho podozrivého v ich okolí nevideli. Suseda z iného bloku mu odpísala „Aj mne po druhej v noci zvonili. Neotvárala som, lebo som sa veľmi bála. Ale potom som cez kukátko videla, že išli do iného bytu. Tento byt sa prenajíma a menia sa tu často nájomcovia,“ reagovala suseda v skupine. A hneď urgovala, aby správca kontaktoval majiteľov bytu. Ďalšia suseda pripomenula, že v minulosti sa v inom ich bloku riešil krvavý incident a vyjadrila obavy, či nejde o tú istú skupinu vlámačov.

Viac o téme: ZlodejiĽuboš Krajčír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu