Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

ŠKANDÁL na ministerstve: Mičovského hovorkyňa dostala hodinovú výpoveď za alkohol!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Poriadny prúser si vyrobila hovorkyňa na ministerstve pôdohospodárstva, ktorému šéfuje Ján Mičovský. V práci totiž nafúkala a za to dostala hodinovú výpoveď.

Šéfka odboru komunikácie a hovorkyňa ministerstva pôdohospodárstva Anežka Šrojta Hrdá dostala hodinovú výpoveď. Stalo sa tak potom, ako ráno pri rutinnej kontrole nafúkala. Informoval o tom portál Ereport. K incidentu malo prísť minulý týždeň v piatok. Portál informuje o tom, že Hrdá mala do práce prísť autom z Trnavy a na pracovisku jej bol v dychu zmeraný alkohol,

Prvý slovenský minister má KORONAVÍRUS: Ján Mičovský je v karanténe

Tento incident však na ministerstve začali riešiť až v pondelok. Hovorkyňa tak dostala hodinovú výpoveď. Hrdá však chcela podstúpiť aj krvný test na alkohol vo Fakultnej nemocnici v Trnave, v ktorej šéfuje jej manžel Vladislav Šrojta. 

Anežka Šrojta Hrdá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/AŠH)

“Dňa 26.2. 2021 nebol spomínanej osobe v článku vykonávaný žiadny krvný rozbor, ktorý by mal zistiť prítomnosť alkoholu v krvi,” povedal pre portál Matej Martovič, hovorca nemocnice. Zároveň sa nemocnica ohradila voči akémukoľvek spájaniu s kauzou Hrdej. 

 

Viac o téme: AlkoholVýpoveďJán MičovskýHovorkyńa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu