Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragická smrť starostu (†52) obce pri Banskej Bystrici: Auto ho zabilo na vlastnom dvore

Ján Kupec
Ján Kupec (Zdroj: Selce.sk)

BRATISLAVA/SELCE - Vo štvrtok večer zasiahla malebnú obec Selce pri Banskej Bystrici tragická správa. O život prišiel ich starosta Ján Kupec (†52). Okolnosti jeho skonu sú skutočne desivé. Auto ho totiž zabilo na vlastnom dvore. Krátko predtým mal z neho vystúpiť a vybrať nákup.

Bolestivý pohľad sa mal naskytnúť starostovmu synovi. Práve on mal nájsť otca zakliesneného pod autom. Okamžite mal privolať pomoc. Podľa medializovaných informácií sa napokon muža podarilo vyslobodiť až hasičom. Bol však vážne zranený a po prevoze do nemocnice, žiaľ, zomrel. Správu priniesol portál bbonline.sk.

Tragická smrť starostu (†52)
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Selce.sk)

Web priekopnik.sk dodáva, že Ján Kupec sa mal v osudnej chvíli vrátiť domov s nákupom. Auto, z ktorého vystúpil, sa však z neznámych príčin pohlo a nešťastne ho zachytilo. Informáciu o tom, že neprežil, potvrdila pre portál aj hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Na obecnom úrade v malebnej obci pri Banskej Bystrici už visí čierna zástava, pred vchodom horia sviečky. Nečakaná smrť dlhoročného starostu všetkých šokovala. Prípadom sa už zaoberá polícia. "V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," reagovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Viac o téme: SmrťStarostaSelce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu