Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Ministerstvo zverejnilo termíny na očkovanie ďalších pedagogických zamestnancov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - V utorok boli zverejnené termíny na očkovanie ďalších 26.922 pedagogických zamestnancov. Na vakcináciu sa po novom môžu prihlásiť už aj pedagogickí zamestnanci vo veku do 55 rokov (vrátane) zo základných umeleckých škôl, centier voľného času či jazykových škôl. Informovali o tom z odboru komunikácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu (MŠVVaŠ) SR.

„Termíny na očkovanie pedagogických zamestnancov nad 56 rokov v najbližších dňoch zatiaľ nie sú k dispozícii. Ministerstvo zdravotníctva totiž čaká na dodávky vakcín,“ spresnil rezort školstva s tým, že súčasná fáza by mala trvať najbližší týždeň.

„V spolupráci s Ministerstvom zdravotníctva SR intenzívne robíme na tom, aby sa zoznam oprávnených osôb vďaka novele vyhlášky rozšíril aj o odborných a nepedagogických zamestnancov škôl a školských zariadení,“ dodal.

MŠVVaŠ ďalej informovalo, že na dni 27. februára až 5. marca boli zverejnené termíny v očkovacích centrách v mestách Banská Bystrica, Bardejov, Bojnice, Bratislava, Brezno, Dunajská Lužná, Dunajská Streda, Galanta, Humenné, Ilava, Komárno, Košice, Levice, Michalovce, Myjava, Partizánske, Považská Bystrica, Prešov, Rimavská Sobota, Rožňava, Snina, Spišská Nová Ves, Stará Ľubovňa, Svidník, Topoľčany, Trebišov, Trnava, Trstená, Vranov nad Topľou, Žiar nad Hronom a Žilina.

Viac o téme: OčkovanieUčiteliaPandémiaVakcínySlovenskoKoronavírusMinisterstvo školstva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu