Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší magický dátum? Nedajte sa oklamať! Numerologička odkrýva tajomno čísel, dvojka sa spája aj s obavami

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Mnohí numerológii neveria, mnohí jej podriaďujú celý svoj život. Nájdu sa aj takí, čo sa číslami nikdy nezaoberali, no sympatický dátum si aj tak zvolia napríklad pre svoj svadobný deň. Veria, že im prinesie šťastie. Podľa numerologičky Kataríny Čičmancovej však nájsť ten pravý magický dátum pre každého z nás nie je vždy také jednoduché. Ako každý iný, aj ten dnešný má okrem pozitívnej aj negatívnu stránku.

Možno ste si všimli, že práve dnes v kalendári "svieti" dátum 21.01.2021. Ide teda o 21. deň, 21. rok a 21. storočie. Krása, čo poviete? Numerologička Katarína Čičmancová však predostrela, že každé číslo má svoju pozitívnu aj negatívnu stránku. To, ako na vás aktuálny dátum vplýva, sa napríklad odvíja aj od dátumu vášho narodenia.

"Pri dátumoch v kalendári je dôležité aj to, aký je dátum narodenia danej osoby a podľa toho aj vibrácia „magického dňa“ na ňu vplýva," vysvetlila Čičmancová. Pre niektorých teda môže znamenať dnešný deň nový reštart, senzitívnejší ľudia ho ale môžu vnímať emočne, dokonca až stresujúco.

Dnešok je aj medzinárodným dňom objímania.
Zobraziť galériu (4)
Dnešok je aj medzinárodným dňom objímania.  (Zdroj: Pixabay)

Strach, obavy aj náladovosť

Dnešný dátum prináša v rovnakom pomere jednotky a dvojky. Čičmancová vysvetlila, že ak sú čísla preexponované, prejavuje sa viac ich negatívna črta. "Veľa jednotiek hovorí o dokazovaní a presadzovaní si svojho názoru a pravdy, sebectve, samoľúbosti a upriamenosti na seba. Pri viacnásobných jednotkách vzniká problém aj v komunikácii. Тíto ľudia majú tendenciu osočovať a robiť výčitky," objasnila.

Dátum predimenzovaný dvojkami zas môže podľa numerologičky u ľudí vo všeobecnosti vyvolávať pocity strachu, obavy, náladovosti, nestálosti, nerozhodnosti, citovej naviazanosti na niekoho alebo na niečo, môžu sa prejaviť rôzne závislosti. "A keď sa nad tým všetkým zamyslíte, je to aktuálna situácia a doba, ktorú práve žijeme...," poznamenala.

Numerologička tiež vysvetlila, že ak sú čísla rovnaké, ide o zhluk jednej energie. Tá je premnožená. "Toto sa môže následne v živote človeka prejaviť negatívnou stránkou čísla a spôsobiť veľa nepríjemností. Takýto pretlak energie, ak s ňou človek nedokáže pracovať, môže v ňom vyvolať napätie, strach, neistotu, agresivitu, nervozitu," doplnila.

S pojmom "magický dátum" sa podľa Čičmancovej stretávame častejšie hlavne po roku 2000. "Býva to dátum, ktorý sa väčšinou skladá z rovnakých čísel. Pre bežného človeka, ktorý silu čísel a ich vibrácie nerozoznáva, je považovaný za magický. Výsledok takéhoto dátumu však niekedy môže byť aj tragický," popísala na záver.

Práve preto by ste mali poriadne popremýšľať o tom, či si významný krok vo svojom živote naplánujete práve na "magický dátum". V roku 2021 ich bude hneď niekoľko. Najbližšie nás čaká 12.02.2021 a 22. 02. 2021. Aj tieto dátumy sú však pretkané najmä dvojkami. 

21. 1. 2021 – MAGICKÉ ČÍSLA Častokrát, hlavne po roku 2000, sa stretáme s pojmom „magický dátum“. Býva to dátum, ktorý...

Uverejnil používateľ NUMERO Streda 20. januára 2021
Viac o téme: 2021DátumNumerológia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu