Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jaro Slávik naložil Milanovej: Drsné slová o ministerke kultúry! Ste mimoriadne hlúpa

Jaro Slávik
Jaro Slávik (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Počas pandémie koronavírusu utrpela aj kultúra a mnohí, ktorí pracujú v tejto oblasti majú pocit, že ministerka kultúry Natália Milanová nerobí dostatok na to, aby zminimalizovala katastrofálne dopady koronakrízy. Za všetkých jej to teraz dal "vyžrať" porotca talentovej šou Jaro Slávik.

Ministerka kultúry Natália Milanová bola tiež medzi prvými očkovanými spomedzi poslancov. Pred niekoľkými dňami na sociálnej sieti napísala, že tak urobila preto, aby ľuďom ukázala, že vakcíny sa netreba báť a očkovanie je dôležité. 

Ministerka Milanová uistila prezidentku, že podmienky čerpania pomoci budú jednoduché

"Chápem únavu, vnímam frustráciu, cítim často beznádej. A viem to pochopiť. Aj preto som súhlasila, že sa nechám očkovať v prvej várke. Aby som aj svojou troškou prispela a povzbudila ľudí, nech sa neboja a zaočkujú sa. Je to totiž jediná cesta, ako sa dostať z tejto melancholickej celospoločenskej nálady. Je mi jasné, že dole budú vypisovať, že sú ľudia, ktorí vakcínu potrebujú viac. A súhlasím. Avšak k dnešnému dňu je prvou dávkou zaočkovaných viac ako 20 000 ľudí najmä z prvej línie a každý deň pribúdajú ďalší a ďalší," napísala Milanová. 

DVA TÝŽDNE OD OČKOVANIA. ČO SA UDIALO? Dnes sú to dva týždne, čo som dostala vakcínu proti COVID-19. A práve dnes ma...

Uverejnil používateľ Natália Milanová - ministerka kultúry Nedeľa 10. januára 2021

V príspevku opísala aj pocity je manžela, s ktorými pravdepodobne bojujú tisíce Slovákov. "Dnes sú to dva týždne, čo som dostala vakcínu proti COVID-19. A práve dnes ma chytila melanchólia. Prispel k tomu manžel, ktorý nevstal práve s najlepšou náladou. Pochytil ho akýsi koronový spleen... Ako vyslovene spoločenský tvor je ako lev v klietke a aj na neho doľahla istá forma beznádeje. Tak ako na mnohých iných vrátane mňa. A to mám výhodu, že v rámci práce sa môžem síce obmedzene ale predsa stretávať s inými ľuďmi okrem úplne najbližšej rodiny," opísala ministerka.

Obul sa do nej Slávik

Ministerka ďalej v príspevku skonštatovala, že z vakcíny jej nerastie tretia ruka a tak sa vysmiala aj rôznym konšpirátorom. O kultúre a jej pomoci v ťažkých časoch koronakrízy sa však nezmienila ani slovkom a zrejme aj to pobúrilo hudobného producenta a porotcu talentovej šou Jara Slávika. Ten Milanovej poriadne naložil a nazval ju hlúpou. 

Trapi ma, ze musim niekoho verejne pomenovat - najma ak sa jedna o zenu. PANI MINISTERKA, STE MIMORIADNE HLUPA, INSITNA...

Uverejnil používateľ Jaro Slavik Streda 20. januára 2021

"Trápi ma, že musím niekoho takto verejne pomenovať, najmä ak ide o ženu. Pani ministerka, ste mimoriadne hlúpa, insitná a nedôstojná ministerka kultúry. Nerozumiete svojmu úradu a nerozumiete ľuďom. Vaše šťatstie je, že sme mali grobianskych ministrov a zúfalé ministerky, takže sa nezapíšete ako najhoršia ministerka kultúry," napísal rozhorčený Slávik a zdieľal príspevok Milanovej.

Viac o téme: OčkovanieNatália MilanováJaro Slavík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu